kraljica maxima

Ni lijepa kraljica ne odolijeva najpoželjnijem trendu: Zablistala u haljini staroj 13 godina

19.09.2024 u 10:08

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima ponovno je oduševila odabirom glamurozne haljine, koju je nosila čak tri puta od 2011 godine

Na gala večeri u palači Noordeinde u Haagu svi su pogledi bili usmjereni prema nizozemskoj kraljici Maximi, koja je blistala u maksi haljini svijetlo plave boje.

Elegantna Maxima očito ima posebne emocije za ovaj modni komad, jer je u istom osvanula još 2011. godine, a mora se priznati da se od onda promijenila tek neznatno - kao da ne stari.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Jedina razlika jest što je u prvom nošenju stajling obogatila kraljevskom krunu, a u naredna dva sve je ostalo isto - od torbice do raskošne ogrlice.

Nizozemska kraljica Maxima u istoj haljini tri puta

Nimalo ne čudi što je ovaj komad iz ormara izvadila baš sada, jer je riječ o haljini koja po svemu usklađena s trenutno najpoželjnijom boho chic estetikom.

Riječ je o modelu koji potpisuje slavna modna kuća Valentino, u nježnoj nijansi plave boje i ženstvenoj čipki, obogaćena volanima duž suknje te laskavim, tankim remenom oko struka.

Romantični dojam naglašava i dizajn bez naramenica te šal prebačen oko ruku, dok je dozu glamura pridao luksuzan nakit u kombinaciji plave i srebrne boje.

Nosi se boho chic stil

Osim 2011., kada je u njoj osvanula na vjenčanju monegaške princeze Charlene i princa Alberta II., kraljica Maxima ovu je haljinu nosila i 2021. godine.

Tada je u društvu supruga, nizozemskog kralja Willema-Alexandera pohodila koncert opere u Berlinu, također noseći clutch torbicu brončane boje te istovjetan, skupocjeni nakit usklađen s ovom divnom i danas vrlo aktualnom haljinom.

Nizozemska kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: PPE / Sipa Press / Profimedia

Naime, trenutno je nemoguće pronaći komade poželjnije od onih s nježnom čipkom, žentvenim volanima i mašnama te eteričnom, lepršavom tkaninom, koja je dio estetike oživljene proteklog proljeća zahvaljujući brendu Chloe.

Točnije, začetnica ovog trenda je Chemena Kamali, koja je za brend Chloe dizajnirala kolekciju proljeće-ljeto 2024., a sada i jesen-zima 2024.-2025. s naglaskom na haljine lepršave siluete, pastelnih nijansi i romantičnih volana, kakve u posljednje vrijeme viđamo u brojnim stajlinzima slavnih ljepotica.

  • +2
Chloe - Boho chic haljine jesen-zima 2024.-2025. Izvor: Profimedia / Autor: FashionPPS / Zuma Press / Profimedia