elegantan stil

Lijepa kraljica pronašla je hit detalj i ne odvaja se od njega

28.06.2024 u 11:41

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima stigla je na konferenciji svjetskih lidera u Utrechtu i privukla poglede u još jednoj elegantnoj haljini s istaknutim detaljima i upečatljivom šeširu

Nizozemska kraljica Maxima posegnula je za upečatljivim šeširom i elegantnom krem ​​haljinom s pripadajućim dodacima Global Leadership Exchange, događaj globalnog umrežavanja u Utrechtu.

Kraljica Nizozemske lice je zaštitila od sunca krem ​​šeširom širokog oboda, koji je bio u savršenom uskladu s istaknutim stilovima koje kraljica Maxima nosi u posljednje vrijeme. Naime, kraljica Maxima primijećena je nedavno kako nosi šešir sličnog statement stila briselske dizajnerske kuće Maison Fabienne Delvigne, ovaj put se odlučila za model u boji slame s presavijenim detaljem vrpce na stražnjoj strani.

  • +7
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za Global Leadership Exchange u Jaarbeursu u Utrechtu, Maxima je kombinirala elegantnu haljinu s aplikacijama s odvažnim šeširom i jednostavnim nude salonkamaa, dotjerujući izgled svjetlucavim narukvicama na zapešću i upečatljivim naušnicama. Krem clutch torbica u obliku kutije upotpunila je ovaj neutralni komplet.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Što se tiče same haljine koja je oduševila laskavim i bezvremenskim krojem. Bež haljina dugih rukava sezala joj je tik do koljena te savršeno isticala struk. Poseban detalj činile su čipkasti detalji cvjetnog motiva koji su prošarali čitavu haljinu čiji dizajn potpisuje belgijski luksuzni brend Natan, a ovaj model predstavljen je u kolekciji za proljeće/ljeto 2017. godine.

  • +7
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Hollandse Hoogte / Shutterstock Editorial / Profimedia
sve osim nogometa

Učitavanje...