briljira u americi

Modni vrhunac lijepe kraljice: Niže fantastične stajlinge, a ovu haljinu nosi već 17 godina

12.06.2024 u 11:16

Bionic
Reading

Peplum haljinu s potpisom Diora kraljica Maxima nosila je još 2007. godine, a sada je u njoj zablistala na turneji u SAD-u

Nizozemska kraljica Maxima i kralj Willem-Alexander ovaj tjedan provode u SAD-a, u koji su stigli s namjerom učvršćivanja odnosa i trgovačkih veza. U skladu s prigodom, lijepa Maxima niže fantastične stajlinge iz dana u dan.

Rođena Australka već je pri izlasku iz aviona privukla pozornost puderasto ružičastim outfitom, u kojem je izgledala besprijekorno. Nosila je poslovni kostim Claesa Iversena, vješto usklađen sa salonkama Gianvita Rossija u istoj boji, a sve je nadopunila glamuroznim zlatnim naušnicama optočenim dijamantima i dragim kamenjem.

No, ono što se najviše isticalo u modnoj kolekciji koju je ponijela u Ameriku jest njena peplum haljina. Naime, ovaj divan bijeli model midi kroja dolazi s potpisom Diora, a Maxima ga toliko voli da ga nosi već 17 godina!

Ova haljina debitirala je u Diorovoj kolekciji proljeće-ljeto 2007. godine, a radi se o vječnom komadu čiji laskavi peplum kroj vješto stanjuje struk i prekriva bokove. Sve je začinjeno otmjenim V-izrezom, koji je kraljica uljepšala raskošnom zlatnom ogrlicom.

Kraljica je i idući dan pronašla način da sve ostavi bez daha, noseći spektakularnu crvenu haljinu s dugačkim pokrovom od ramena do koljena. Ovaj model midi kroja obogatila je kožnim rukavicama i clutch torbicom iste boje te birala chic stiletto cipele od crvene brušene kože te djelomično prozirnim prednjim dijelom.

U cijelom stajlingu najviše je pozornosti ipak privukao njen ukras u kosi jer je svoju prepoznatljivu punđu obogatila fantastičnom dekoracijom nalik velikim laticama, usklađenima sa srebrnim brošem u obliku cvijeća.

  • +4
Nizozemska kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: Nykieria Chaney / Getty images / Profimedia

Posljednje je servirala još jedan puderasto rozi stajling, sastavljen od svilene košulje i predivne midi suknje A-kroja, prošarane srebrnim nitima u obliku kvadratića te maestralno uparene s cipelama od brušene kože iste nijanse.

Prije nego što se otisnula u Ameriku, sa suprugom i kćeri, princezom Amalijom, kraljica Maxima odradila je tradicionalno obiteljsko fotografiranje za koje je odjenula chic mrežastu bluzu.

kraljevski stajlinzi

Prava mamina nasljednica: Kraljica Maxima pozirala s kćeri u chic izdanjima

Pogledaj galeriju