chic look u parizu

Ništa bez hit komada iz Zare: Kraljica Maxima modno uskladila cijelu obitelj

30.07.2024 u 13:29

  • +2

Nizozemska kraljica Maxima, princeza Amalia, princeza Alexia i kralj Willem-Alexander

Izvor: Profimedia / Autor: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima sa svojim kćerima Amalijom i Alexijom iz dana u dan oduševljava patriotskim izdanjima na Olimpijskim igrama u Parizu

Dobro je znano da je narančasta simbol Nizozemske pa kako bi istaknule svoje domoljublje, kraljica Maxima i njene lijepe kćeri iz dana u dan stiliziraju modne kombinacije s nacionalnim bojama u prvom planu.

Nakon što je lijepa Nizozemka propustila gala večeru u Louvreu, na kojoj su blistale španjolska kraljica Letizija i danska kraljica Mary, postavljalo se pitanje hoćemo li je i u kojoj mjeri uopće gledati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

s dizajnerskim potpisom

Bilo je važno ostaviti dojam: Pogledajte tko je imao najbolji stajling na otvorenju Igara

Pogledaj galeriju

Efektni stajlinzi kraljice Maxime

No, da ne misli propustiti sportski spektakl u Parizu ubrzo je postalo kristalno jasno. Iz dana u dan gledatelji je imaju prilike vidjeti na tribinama kako bodri predstavnike svoje zemlje, i to efektnim stajlinzima kojom dominira nacionalna boja.

Najviše pozornosti prikupila je na jednom od plivačkih natjecanja, na koje je stigla u predivnom vintage kompletu bluze i suknje s volanima iz Etra, a kojima su dominirale upravo narančaste nijanse. Sve je dodatno podigla remenom s kopčom od rafije Oscara de la Rente, koji je laskao njenoj figuri, dok su dozu mladenačkog štiha pridale bijele tenisice.

OTVORENJE IGARA

Bračni par Macron ispred Elizejske palače dočekuje uglednike iz cijeloga svijeta

Pogledaj galeriju

Kralj i princeze modno usklađeni

Osim Nizozemskoj, time je pokazala i koliko je vjerna svom upečatljivom i živopisnom stilu, ali i da je ovakav modni izričaj - zarazan. Naime, u ovom duhu odjenuo se i kralj Willem-Alexander, noseći kričavo narančastu majicu ispod plavog sakoa te njene elegantne kćeri.

Princeza Amalia nosila je traperice ravnog kroja s narančastom košuljom kratkih rukava (Sezane) i šalom iste boje te je stajling nadopunila predimenzioniranom bež jaknom, bijelom torbicom Marina Raphael i tenisicama iz Autryja.

Za bijele tenisice odlučila se i princeza Alexia, noseći Nikeov Cortez model te usklađujući traperice sa chic košuljom na bijele i svijetlo plave pruge Ralpha Laurena, a kasnije smo je vidjeli u predivnoj maksi haljini narančaste boje i smeđoj torbici Bottega Venete.

Sličnu haljinu dan ranije nosila je i njena majka, no kraljica Maxima uskladila ju je s balerinka špic vrha i raskopčanim traper sakoom (ME + EM) te heklanom torbicom.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Predivan sako iz Zare

Za kraj, u stajlinzima nizozemske kraljevske obitelji istaknuo se i jedan efektan komad iz Zare. Riječ je o modro plavom sakou koji je princeza Amalia nosila u spoju s Autryjevim tenisicama, Sezaneovom torbom zmijskog uzorka te popularnim trapericama širokog kroja.