KRALJICE ULIČNE MODE

Za šetnju gradom nitko se ne odijeva tako dobro poput njih

07.12.2015 u 12:02

  • +11

Street style zvijezde

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Street style u ovoj godini više od ikog obilježile su tri slavne ljepotice - Kendall Jenner, Gigi Hadid i Olivia Palermo. Neokrunjene kraljice ulične mode oduševljavale su svojim stylinzima, izazivale zavist i potaknule nas da kopiramo njihove outfite

Svako njihovo pojavljivanje u javnosti u neobaveznim izdanjima bila je svojevrsna modna lekcija, pa ne čudi što su se našle i među najtraženijim modnim ikonama na internetskim tražilicama. Volimo ih jer ne prate slijepo trendove, već ih prilagođavaju svom stilu. No najbolje od svega je to što su njihovi stylinzi nosivi, a često i cjenovno prihvatljivi.

Mlada manekenska zvijezda u usponu Kendall Jenner poput pravog modnog znalca često kombinira skupe i jeftine odjevne predmete, a ove godine najtraženiji artikli vezani uz dugonogu ljepoticu bili su crop topovi, od kojih se rijetko odvajala ove godine, ali i trendi siva torba Céline te Adidasove tenisice Stan Smith. Za razliku od svojih poznatih sestara, Kendall njeguje mladenačkiji i profinjeniji stil te odlično balansira između street stylea i klasične elegancije.

Njezina dobra prijateljica, plavokosa Victorijina anđelica Gigi Hadid oduševljava svojim jednostavnim casual stilom u koji znalački inkorporira sezonske trendi komade. Prelijepa Gigi ove godine je češće nosila tenisice nego štikle, što ne čudi jer se privatno odijeva jako jednostavno, a najviše od svega cijeni - udobnost. S hladnijim danima odbacila je tenisice i pronašla novu omiljenu obuću - trendi visoke čizme od brušene kože s potpisom Stuarta Weitzmana ravnih potplata.

Lijepa stilistica Olivia Palermo u svakoj prigodi je elegantna i krajnje profinjena, a njezine street style kombinacije redovito izazivaju zavist zaljubljenica u modu. Njujorčanka zavidnog stila s lakoćom spaja naizgled nespojive komade odjeće i nezaobilazne modne dodatke. 'Mali detalji upotpunjuju bilo koju modnu kombinaciju. Mogu to biti remen ili ogrlica, a najvažnije je da je komad odjeće dobro skrojen. To je ono što čini razliku', otkriva Olivia.