NEOBIČNA RJEŠENJA

Za što vam sve može poslužiti zubni konac?

15.07.2013 u 08:35

Bionic
Reading

Zubni konac bi svi trebali imati u kući i svakodnevno ga upotrebljavati za čišćenje područja između zubi. No zubni konac može imati i druge neobične funkcije koje mogu spasiti mnoge situacije

Možete ga koristiti da biste objesili fotografije ili poduprli biljke koje rastu, odnosno privezali ih nježno uz ogradu, a evo još nekih neobičnih namjena zubnog konca.

Može poslužiti kao zamjena za vezice Nije baš najnoviji modni hit, no ako nemate rezervnu vezicu, a vašem mališanu je baš pukla jedna na omiljenoj tenisici, snađite se i upotrijebite zubni konac. On je jako čvrst, tako da će poslužiti svrsi.

Poduprite biljke penjačice Svi koji uzgajaju biljke penjačice, ali i krastavce i rajčice znaju da moraju dati potporu biljki tako što će zavezati stabljiku za neki čvrsti potporanj. Zubni konac može vam pomoći da ih nježno zavežete za njega.

Na njega možete objesiti razne stvari u kući
Na njega možete objesiti neke laganije ukrasne predmete i fotografije. Izgledat će šik, a vi ćete dobiti pohvale za inovativnost i uređenje doma.


Možete napraviti 'hvatač snova' Koristeći zubni konac u bojama možete napraviti originalni dreamcatcher. To je jednostavan zadatak koji će oduševiti vašu djecu.

Pomoću njega možete odlijepiti stare fotografije iz albuma Svi imamo stare fotografije koje su tako čvrsto zalijepljene u album da ih se bojite pokušati maknuti. Probajte sa zubnim koncem tako što ćete ga staviti između slike i albuma i lagano pomicati dok se ne odlijepi.

Za kolače zalijepljene za pekač Kolačići su vam malo zagorjeli i zalijepili se za pekač? Zubni konac može pomoći, samo pričekajte da se kolači ohlade i lagano ih odstranite uz pomoć konca.