ELZINGA

Zahvaljujući Adele ova haljina rasprodana je rekordnom brzinom, unatoč cijeni od pet tisuća kuna

10.05.2020 u 21:22

Bionic
Reading

Gotovo šest mjeseci britanska pjevačica nije objavila na svom Instagram profilu ništa, a onda je prije četiri dana fotografijom povodom svog rođendana oduševila više od 10 milijuna ljudi koji su joj ispod iste stisnuli 'sviđa mi se'. Od tada ne prestaje se pričati o njezinoj novoj figuri, gubitku kilograma, ali i mini haljini s balon rukavima koja je rasprodana gotovo istog trena

Trenutak kada je Adele na svoj rođendan stisnula gumb 'objavi' i u viralni svijet pustila svoju najnoviju fotografiju dočekan je s oduševljenjem, ali i nevjericom. Britanska pjevačica, koja je u proteklih godinu dana izgubila nevjerojatnih 45 kilograma i svijetu pokazala svoju novu figuru, vjerojatno se nadala pozitivnim reakcijama, no vjerojatno ni u najluđim snovima nije mislila kako će u samo četiri dana ta njezina fotografija prikupiti više od 10 milijuna lajkova.

Sve od tada ne prestaje se pričati o njoj - raspreda se kako je smršavila, što jede, kako vježba, što radi kada ne radi... Ali priča se i o crnoj mini haljini kojom je s ponosom istaknula svoje noge. Upravo ta haljina postigla je nevjerojatan uspjeh jer ju trenutno nije moguće kupiti budući da je - rasprodana!

Riječ je o haljini s balon rukavima i s potpisom Elizinge i čija je cijena 5 tisuća kuna. Osim specifičnih rukava, zanimljiva je i po tome što je u potpunosti zatvorena i diže se prema vratu kao dolčevita, dok je s leđa vidljivo kako se taj dio veže u dvije široke trake. Na suženom dijelu rukava nalaze se i efektni gumbi.

Osim u crnoj, mogla se kupiti i u narančastoj boji. I ta boja je rasprodana, a za sve pratiteljice modnih trendova ipak postoji jedna dobra vijest u svemu.

Iz Elizinge su isti model haljine napravili i s velikim šarenim točkama, koja, barem za sada, nije rasprodana te je nešto jeftinija od prve dvije varijante, pa se može kupiti za 3700 kuna.

Dobri poznavatelji mode uvjereni su kako će upravo takav model haljine, s balon rukavima, ovog proljeća i ljeta biti pravi hit.