NIKOLINA PIŠEK:

'Zaljubljena sam, no ne udajem se'

02.11.2012 u 11:12

Bionic
Reading

Nikolina Pišek sretna je i zadovoljna te uživa punim plućima

Zgodna Nikolini Pišek u Srbiji je dovršila snimanje reality showa 'Sami u tami' i priprema se za vlastiti reality show u kojem glavnu ulogu imaju životinje. Iako je teško vjerovati, nađe vremena i za dečka Vidoja Ristovića s kojim ne planira brak, iako uživa u svakom trenutku.

'Jako sam zadovoljna i poslovno i privatno. Nekako mi se sve posložilo. Što se tiče posla, bilo je dosta promjena. Napustila sam ‘Red Carpet’ i dogovaram s vodstvom televizije neke nove formate. Pišem scenarije, snimamo pilote i događaju se zanimljive i slatke stvari. Trebala mi je promjena i bila sam voljna neko vrijeme čak i odstupiti s televizije i posvetiti se nečemu drugom. Međutim, kroz zajedničke razgovore našli smo i temu i interes. Odlučila sam ući i u nezavisni producentski projekt, jedan igrano-dokumentarni show za koji se nadam da ima veliku perspektivu i dosta je neobičan i raritetan. Na našim se područjima nije radilo ništa slično. Nadam se da ćemo nešto zakuhati, a ako ne, barem smo probali', rekla je za Jutarnji listNikolina Pišek te dodala što misli o instituciji braka.

'Mislim da je institucija braka devalvirala. Prije svega mislim da je to institucija koja je stvorena s plemenitom primisli, da bi se ljudi koji su možda neodgovorni i ne shvaćaju svoje obaveze na pravi način, nekim zakonitim putem natjerali da se brinu o onima koji su tu ugroženi. A to su djeca, pa i supruge u trenucima kad im treba podrška, financijska, moralna ili fizička, kad su u drugom stanju, imaju malu djecu, kad su bolesne... U mom slučaju to je jedan romantičan iskaz ljubavi, malo tugaljiv, prevladan, ali to je jedino što bi me motiviralo da stupim u brak. Ne zbog papira, ne da rodbina bude sretna, ne zbog velikog tuluma na kojem ću upoznati rodbinu koju nikad nisam vidjela i da se mama može pohvaliti pred susjedima, nego zato što neizmjerno volim. Pa što bude!' rekla je Nikolina koja je dodala da se ne udaje.