KATIE HOLMES

Zaljubljeni ste u pletene setove? Lijepa brineta itekako zna koja obuća najbolje paše uz ove udobne i tople komade

02.12.2022 u 10:46

Bionic
Reading

Pleteni setovi nikad nisu bili popularniji, a ovi udobni i topli komadi sjajno su rješenje za jesensko-zimske kombinacije te nas u jednom potezu rješavaju mučnih dvojbi, osobito ujutro, kad smo u žurbi

Ako ste i vi zaljubljeni u casual stajlinge koji uključuju ove udobne i tople komade, onda ste se zasigurno zapitali kako ih kombinirati, odnosno s kojim se tipom obuće najbolje sljubljuju.

Trebamo li ih nositi s loafericama, balerinkama, gležnjačama?

Omiljena holivudska brineta Katie Holmes, koja po pitanju dnevnih i večernjih outfita gotovo nikad ne griješi, ima odgovor na to pitanje.

Nedavno se prošetala New Yorkom u ludoj kombinaciji za koju je dobila samo najbolje ocjene.

Njezin je look nešto što ujedinjuje dva najpoželjnija komada: pletene setove i trendi bostonice, najvrući model za kojim luduju zaljubljenice u modu.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvijezda nekadašnje hit teen serije 'Dawson's Creek' bez greške je kombinirala bež džemper i udobne hlače u istoj nijansi od mekog pletiva s trenutačno najpoželjnijim modelom za kojim luduju fashionistice - upečatljivim modelom Boston nadahnutim dizajnom proslavljenog Birkenstocka u divnoj boji konjaka.

  • +20
Klompe Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kompleti koji se sastoje od pletenih hlača i džempera modni su hit ove godine, a mogu se nositi ne samo u udobnosti doma, već i izvan njega.

Elegantne, chic i udobne, ovakve su kombinacije topa i hlača idealne za brojne prigode te se doista prekrasno slažu s efektnim modelom Birkenstocka.

Ako ste i vi oduševljeni ovom simpatičnom obućom, znajte da se klompe ne slažu samo s pletenim setovima, već i s haljinama od pletiva, suknjama, trapericama...

Zbog čega su klompe Boston postale takav hit? Najvjerojatnije je razlog u njihovoj suptilnoj hibridnosti i visokoj razini udobnosti. Dijelom šlape, dijelom mokasine, simboliziraju udobnost i predstavljaju svestrani model obuće koji se nosi s velikom lakoćom.

Lansirane 1979., ove udobne i ležerne klompe bile su dostojan nasljednik kultnih natikača Arizona s dva remena. Tijekom 80-ih postale su omiljenim modelom na sveučilišnim kampusima, a posljednjih sezona su must have među zvijezdama ulične mode.