IZGLEDA SJAJNO

Zapanjujući stajling u crvenom Kate Middleton upotpunila je elegantnim šeširom

21.11.2023 u 14:23

  • +6

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Princ William i njegova supruga Kate Middleton u Londonu su se susreli s uglednim gostima iz Južne Koreje, a omiljena princeza zablistala je u modnom izdanju za koje je zaslužila samo najbolje ocjene

Kralj Charles i kraljica Camilla domaćini su južnokorejskom predsjedniku Yoon Suk Yeolu i njegovoj supruzi, prvoj dami Kim Keon Hee, a važnu ulogu u susretu s gostima iz Azije odigrali su i princ i princeza od Walesa.

Da su monokromatska izdanja uvijek sjajna ideja, dokazao je i look Kate Middleton.

Britanska modna ikona izgledala je zapanjujuće u chic stajlingu u moćnoj nijansi, koja ove godine vlada modnom scenom - crvenoj. Boja koja podjednako dobro pristaje i plavušama i brinetama pokazala se više nego dobrim odabirom u slučaju 41-godišnje princeze od Walesa.

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Kate je za ovu prigodu odabrala raskošan kaput jedne od svojih omiljenih dizajnerica, Catherine Walker, u kojem je sa suprugom poželjela dobrodošlicu južnokorejskom predsjedniku i njegovoj supruzi. Princeza od Walesa kosu je ovoga puta podignula u chic punđu te se odlučila za glamurozan make up, uključujući smokey eye, dok se vozila na Paradu konjičke garde nakon susreta s Yoon Suk Yeolom i njegovom suprugom Kim Keon Hee.

Glamurozan stajling nadogradila je štiklama iz svoje bogate kolekcije, koje potpisuje Gianvito Rossi, i odgovarajućim šeširom Jane Taylor.

Kate je svojim outfitom odala suptilnu počast pokojnoj kraljici, također obožavateljici upečatljivih boja.

Princeza je ovaj elegantni look upotpunila ovalnim naušnicama princeze Diane od safira i dijamanata. Inače, članica kraljevske obitelji nosila je sličnu haljinu - kaput u mnogim prilikama, uključujući Božićni koncert u Westminsterskoj opatiji 2021., dok je crnu verziju iste haljine nosila na sprovodu princa Philipa.