KAD ON SAMO NESTANE

Zašto se neki muškarci boje vezati?

16.05.2014 u 14:14

Bionic
Reading

Jeste li ikada upoznale dragog muškarca, započele lijepu vezu s njim, a potom je on u jednom trenutku jednostavno nestao, i to bez ijedne riječi objašnjenja? Nažalost, sve više žena danas to doživljava, ali i dalje ne znaju zašto se to događa

Mnoge se žene danas susreću s 'muškarcima koji nestaju'. Riječ je o muškarcima koji započnu vezu sa ženom, a potom nakon prilično kratkog vremena nestanu, i to bez ijedne riječi. Zbunjene žene potom se igraju detektiva kako bi otkrile što se zapravo dogodilo i zašto je muškarac koji ih je osvojio, netragom nestao. No do pravog

odgovora teško je doći, piše Jill Di Donato, kolumnistica Huffingtonposta. Ona je na osnovi vlastita iskustva, ali i iskustva mnogobrojnih žena koje poznaje, razvila pet teorija koje donekle objašnjavaju takvo ponašanje muškaraca.

1. Više nego ikad, muškarci se danas osjećaju obeshrabreno i nesigurno. Zašto? Oduzeta im je titula onih koji donose kruh u kuću, odnosno sve teže ispunjavaju tu ulogu pa znaju pobjeći kako bi našli ženu pokraj koje će moći biti 'oni koji donose kruh u kuću'.

2. Žene danas trebaju muškarce manje nego ikada prije. Potpuno su samostalne u svim sferama života pa si muškarac objasni da će se ona sasvim dobro snaći i bez njega te – nestane.

3. Današnja tehnologija znatno olakšava bijeg muškarcima koji su loši komunikatori. Umjesto razgovora licem u lice i objašnjenja razloga odlaska, na njegovom profilu na Facebooku samo jedan dan osvane – status: singl

4. Žene su danas toliko zabrinute da će izabrati pogrešnog muškarca pa se boje i onih koji su dobri za njih. Takvim ponašanjem žele se zaštiti od boli i patnje, što je razumljivo, ali problem je što tako propuštaju i cijeli život te neke dobre muškarce.

5. Postoje situacije kada muškarac zaista nije dobar čovjek pa zato jednostavno nestane. To su oni sebični muškarci koje nije briga ni za koga drugoga osim za njih same. U tom slučaju, zaboravite da ste ga ikad upoznale, izbrišite njegov broj i nemojte nikada više komunicirati s njim.