KENDALL I KYLIE

Zašto su ljute mlade Kardashianke?

26.10.2013 u 10:30

Bionic
Reading

Kendall i Kylie Jenner bijesne su zbog medijskih napisa u kojima ih prikazuju kao divlje djevojke koje su se otele kontroli

Kako je objavio Star, najmlađe članice slavnog klana Kardashian potpuno su se pogubile otkad se saznalo da im se roditelji Kris i Bruce Jenner razvode nakon 22 godine braka.

'Nitko ih više ne nadzire. Zbog slave su sad prešle granicu', rekao je jedan izvor za Star.

Kendall Jenner odmah je reagirala na te napise: 'Dosta mi je toga da nas opisuju kao neke divlje cure. Niti se opijam, niti pokušavam u noćne klubove svake noći ući s lažnom osobnom. Molim vas nemojte više pisati takve stvari', objavila je Kendall (17) na svom Twitter profilu.

Kendall Jenner inzistira na tome da ona i njezina sestra Kylie nisu nikakva obijesna derišta kakvima ih prikazuju u medijima.

'Mi smo pametnije nego što ljudi misle o nama. Mi imamo neke ciljeve u životu. Nismo divlje partijanerice', rekla je Kendall, inače mlađa polusestra Kim, Khloe i Kourtney Kardashian.

Nedavno se pisalo kako su najmlađe članice klana Kardashian htjele ući u jedan noćni klub za starije od 21 godinu s lažnim osobnim kartama, no na ulazu su ih razotkrili. Kako je objavio TMZ, slučaj će biti prijavljen.

Da bi sve bilo još gore, osim što se u klubu točio alkohol, te se večeri održavao hip hop party sa striptizetama – što nikako nije primjereno za maloljetnice.

Inače, reality show obitelj Kardashian u kojem se pojavljuju Kylie i Kendall, 'Keeping Up With The Kardashians', ulazi u svoju devetu sezonu.