bijela oaza

Zavirite u prekrasno uređen dom djevojke princa Harryja

08.06.2017 u 06:42

Bionic
Reading

Meghan Markle najizglednija je buduća supruga engleskog princa Harryja, glumica i donedavno lifestyle blogerica. Dok svijet nagađa kada će uslijediti njezino preseljenje u Kensingtonsku palaču, ona živi i radi u Torontu, a ovako izgleda njezin djevojački raj

Ova zgodna 35-godišnjakinja svijetu je postala poznatija nakon što se pročulo za njezinu ljubavnu vezu s engleskim princem Harryjem, a osim toga, neki ju znaju i kao glumicu iz popularne serije 'Suits'. Donedavno je ova svestrana crnka vodila i lifestyle blog na kojem je s mnoštvom dijelila svoje modne odabire, ali i savjete o ljepoti.

Iako je zbog, kako neki nagađaju, buduće titule zatvorila blog, na svom profilu na Instagramu nastavila je dijeliti razne fotografije, među kojima se često nađe i neka modno inspirativna. 

Always buy yourself flowers. Especially if they're #peonies #sickinbedphotoseries

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Često je zbog svojih zanimljivih outfita proglašavana modnom ikonom, a kada zavirite u njezin stan, u kojem provodi najviše slobodnog vremena, shvatit ćete da ima smisla i za uređenje interijera.

Sundays with my loves. Bogart & Guy #adoptdontshop

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Iz priloženih fotografija, na kojima su uglavnom u centru pažnje njezina dva kućna ljubimca, vidi se da u njezinu stanu u Torontu prevladavaju svijetle boje, a najviše bijela, uz detalj drva, koji ovom domu daje dozu topline.

When your piece of art by @inslee finally makes her appearance in the guest room. Welcome home, beauty.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Uz to, prostor je obogaćen mnoštvom prirodnog svjetla, a prilikom uređivanja Meghan je pomno pazila na to da ni zelenila ne nedostaje. Tako na gotovo svakoj objavljenoj fotografiji doma vidimo i neku od sobnih biljaka. 

U spavaćoj sobi, pored velikog kreveta, postavljena je polica s bogatom kolekcijom knjiga koja nam odaje njezinu ljubav prema književnosti.

Oh, hello little Guy...Starting a library, are we? #homesweethome #guestroom #guysroom #iching #adoptdontshop

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Guy. At your service. #adoptdontshop

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Ovu skladno opremljenu nekretninu glumica je na kraju ukrasila detaljima koji je čine potpunom. Ne krije ni to da je slaba na dobru umjetninu, pa je u prostor postavila nekoliko zanimljivih slika. 

And just like that...all was right in the world. Bogart & Guy. #theresnoplacelikehome #adoptdontshop

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on