ONA ZNA

Zavodljiva Sofia Vergara otkrila tajnu svoje vitke linije

05.09.2017 u 12:22

Bionic
Reading

Najbolje plaćena TV glumica koja oduševljava fanove kao temperamentna Gloria Delgado-Pritchett u hit seriji 'Moderna obitelj' izgleda podjednako dobro i na crvenom tepihu, ali i kad je fotografi ulove u dnevnom izdanju dok obilazi omiljene joj trgovine na Beverly Hillsu

Atraktivna latina u sretnom je braku s markantnim Joeom Manganiellom, za kojeg se udala prije dvije godine, a mnogi se slažu kako joj nova ljubav jako godi jer izgleda bolje no ikada.

Poznata po svojoj figuri 'pješčanog sata' i zavodljivim oblinama, Sofia je uzor mnogim ženama koje joj se dive.

'Ne treba pretjerivati ni s vježbanjem niti s dijetama. Trik je u umjerenosti', izjavila je jednom prigodom.

Sofia kaže da je tajna njezine besprijekorne figure u ukusnom doručku: 'Obožavam muesle s grčkim jogurtom, chia sjemenkama, orasima, zobi i borovnicama'.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna glumica kaže kako se oduvijek trudi jesti vrlo zdravo. 'Volim povrće i voće, domaće sokove... Nastojim imati izbalansiran način prehrane', objašnjava Sofia.

  • +2
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/ Mihaela Maras

Lijepa Kolumbijka kojoj bi rijetko tko dao 45 godina koliko ima, u mnogim je intervjuima otkrila kako ne robuje strogim dijetama te da se ne može odreći jednog poroka - slatkiša.  

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'To je oduvijek bio moj veliki problem. Luda sam za slatkim. Stalno razmišljam kako  pojesti nešto slatko prije ručka ili prije odlaska na spavanje', iskrena je Sofia Vergara koja nije ljubiteljica teretane već se radije rekreira plešući uz latino ritmove.