IZGUBIO ŽIVCE

Završio na sudu zbog brutalnog napada na fotografa

22.08.2013 u 10:08

Bionic
Reading

Kanye West izgubio je živce i na aerodromu u Los Angelesu napao fotografa Daniela Ramosa koji sada protiv repera podnosi tužbu

Fotograf Daniel Ramos zadobio je ozbiljne ozljede i završio je na štakama nakon svađe s Kanyeom Westom u zračnoj luci u Los Anglesu ranije ovog mjeseca te zbog napada tuži slavnog pjevača, piše MailOline.


Ramos se pojavio na konferenciji za medije sa svojom odvjetnicom Glorijom Allred objavivši da podiže tužbu zbog napada i ugrožavanja svojih građanskih prava.

Stranica TMZ piše kako je Daniel nakon tog napada proveo dva tjedna na štakama, a njegova odvjetnica tvrdi da napad predstavlja opasan presedan koji može potaknuti druge slavne osobe na nasilje protiv fotografa. Otkrila je i da će tražiti od suda da Kanyeu izda zabranu prilaska.

Najava tužbe je objavljena samo dan prije nego što će se Kanye pojaviti u talk šouu majke svoje djevojke Kim Kardashian

U pokušaju da promovira njegov nastup u emisiji, Kris Jenner je otkrila da je Kanye i Kim još uvijek žive u njezinoj kući dok se njihov dom u Bel Airu renovira. Kris je izjavila kako je 36-godišnji reper odličan dodatak njihovom kućanstvu:

'On je divan čovjek. Živimo zajedno. On je moj cimer. On je nevjerojatan čovjek, tako je čist. On je sjajan član moje obitelji.'