OTKRIVENE SEVERININE TAJNE

'Zbog mene suradnici završavaju na hitnoj'

04.12.2014 u 09:47

Bionic
Reading

Severina će idući tjedan promovirati knjigu 'Backstage' Vedrane Vasić, autorice koja je pjevačicu pratila na turneji 'Dobrodošao u klub' i bilježila iskustva iza kulisa. Čitateljima će otkriti kakva je Severina kada se kamere ugase

Tim je povodom Severina na Instagramu objavila naslovnicu knjige, a ona je u njezinom stilu, vrlo seksi. Otkrila je kako je nastala fotografija, ali i neke male tajne iz knjige.

'Naslovnica knjige snimljena je u splitskoj Areni, u improviziranoj garderobi do bine. Mislim da me Dajana fotkala mobitelom, kako virim i gledam koliko ljudi ima u dvorani. Split je bio zadnji grad na turneji koju je u cijelosti popratila Vedrana Vasić zapisujući i fotografirajući sve momente iza pozornice, misleći da će to, kao dosad neviđeno, nekom biti zanimljivo. I to je stvarno zanimljivo. Ali kada nešto radiš, ne razmišljaš o tome', piše Severina na Instagramu i iznosi neke detalje iz knjige.


'Da, u knjizi vilicom, kojom sam jela biftek, bodem pod po kojem ću plesati, presvlačim dijete na podestu bubnjara, potpuno sam izvan sebe na probama (malo sam se i sramila dok sam čitala). Oni koji rade sa mnom me vole, mada zbog mene završavaju na hitnoj. Pa mi potajno pale kostim, pa me vješaju i vrte dok ne izgubim centar za orijentaciju. Valjda da me mogu pravdati kad pobjesnim. Ako vas zanima što govorim dok se presvlačim, slobodno čitajte', piše Seve.