DOSTA IM JE SVEGA

Zbog ovisnosti o drogi Mischa Barton ostala bez prijatelja

21.07.2009 u 13:47

Bionic
Reading

Glumicu, koja je prije par godina bila među najzamjećenijim nadama Hollywooda te se spominjala među najljepšim i najbolje odjevenim ženama, dočekao je veliki psihofizički pad prouzročen divljim ponašanjem te konzumiranjem droga i alkohola u prevelikoj mjeri

Čini se da su Mischu Barton i najbliži prijatelji poput Nicole Richie počeli polako otpisivati te da ih je sama počela odgurivati od sebe, iako su se svi zajedno neko vrijeme trudili pružati joj podršku, prenosi People. No, njezino se stanje ne poboljšava, već je unazad dvije godine potpuno izgubila smisao za razumno ponašanje, a upitno je koliko je uopće svjesna da joj je potrebna pomoć.

Prošli je tjedan uz policijsku pratnju provedena u kliniku Cedars-Sinai, gdje će joj biti pružena neka vrsta pomoći i terapije. Često spominjana Nicole Ritchie bila je Mischina bliska prijateljica, no danas je obiteljska žena i majka te su joj obaveze te vrste na prvome mjestu. Danas se nekadašnja divlja djevojka Nicole, koja je imala slične probleme kakve trenutno ima Mischa, ipak ne želi izlagati takvom društvu i energiji te se, umjesto s partijanericama, radije druži s drugim majkama.