JAKO DOBAR STAJLING

Zbogom tenisicama: Kraljica Letizia vratila se obući na petu

10.07.2024 u 09:51

  • +9

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Letizia, kad se radi o stilu, doista ne zna za pogreške, a svakim svojim pojavljivanjem u javnosti potvrđuje titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Bivša novinarka rado nosi kreacije koje u prvi plan ističu njezinu figuru pa je i prilikom susreta s prijašnjim dobitnicima nagrade Princeze od Girone u Lloret de Maru izgledala fantastično.

Ljetna haljina duljine ispod koljena u trendi bež nijansi, kao stvorena za ljeto, istaknula je njezinu skladnu figuru.

Rasporak i asimetričan gornji dio mali su detalji, no čine značajnu razliku te su ovoj kreaciji s potpisom svima pristupačnog španjolskog brenda Mango dali posebnu vibru.

LJETNI POGODAK

Princeze u špagericama: Nasljednice kraljice Letizije blistale u boho chic izdanjima

Pogledaj galeriju

Iako je u posljednje vrijeme zbog problema sa stopalima zgodna brineta nosila samo ravnu obuću poput tenisica, ovoga je puta ipak napravila odmak.

Divnu ljetnu haljinu uparila je s kožnom bijelom torbicom Caroline Herrere i Bossovim chic bijelim sandalama s udobnom block petom. Riječ je o jednom od najudobnijih modela obuće na petu, a sjajna je ideja ako vas očekuje užurban dan ispunjen obavezama i s puno pješačenja.

Elegantan bob i prozračan make up istaknuli su prirodnu ljepotu stajliš kraljice.

Društvo su joj i ovoga puta pravio suprug, kralj Felipe VI, kao i kćeri, infanta Sofia i princeza Leonor, obje u ležernim ljetnim kombinacijama upotpunjenima espadrilama s potpisom španjolskog brenda Macarena Shoes.