VRIJEDI ISPROBATI

Želite jednostavnu i chic frizuru? Oduševit će vas ovaj trik za savršenu punđu

14.09.2020 u 17:04

Bionic
Reading

Blanca Miró Scrimieri, španjolska je modna blogerica i koja stoji iza dvaju modnih platformi Vasquait i La Veste, itekako je dobro upućena u modne trendove

Karizmatična influencerica ima veliki broj pratitelja na svom Instagram profilu te često dijeli korisne savjete kad je u pitanju njega kose ili kože.

Kreativna Španjolka u svakoj je prigodi sjajno odjevena te je pravo modno nadahnuće. Vrlo vješto spaja najrazličitije modne trendove i ne boji se eksperimentirati s jarkim uzorcima ili bojama.

Osobito je ponosna na svoju dugu plavu kosu koju vrlo pažljivo njeguje, a rado je ovoga ljeta nosi podignutu u cool punđu, pletenicu ili rep.

Blanca je pokazala na svom Instagram profilu savršen trik za kreiranje jednostavne punđe na vrhu glave koju je zatim ukrasila zanimljivim modnim detaljem - scrunchiejem od cvjetne tkanine.

Njezin se savjet jako svidio njezinim pratiteljima te je u kratkom roku puno puta pregledan.

Inače, Blanca Miró Scrimieri u nedavnom je intervjuu otkrila kako je za nju najveća modna ikona njezina majka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Hold the star

Objavu dijeli Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

'Dala mi je jedan beauty savjet kojeg se uvijek držim. Rekla mi je da nikad ne mijenjam oblik svojih obrva jer mi one daju jedinstven i poseban izgled', rekla je Blanca koja puno pozornosti poklanja njezi svojih gustih obrva.