PRIVLAČI PAŽNJU

Žena sa stilom: Ludo dobra haljina lijepe Njemice

22.11.2017 u 12:00

Bionic
Reading

Nakon što se na ovogodišnjem izdanju festivala u Cannesu okitila titulom najbolje glumice u filmu 'In The Fade', njemačka ljepotica Diane Kruger istoimeni film promovirala je u Hamburgu te je oduševila pojavom u najotkačenijem izdanju dosad

Poznata po besprijekornom stilu kad je riječ o pojavljivanjima na crvenim tepisima, 41-godišnja glumica Diane Kruger i ovaj put ništa nije prepustila slučaju.

Na svečanoj njemačkoj premijeri svog hvaljenog filma 'In The Fade' zablistala je u jedinstvenoj haljini kojom je utvrdila titulu jedne od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu.

Spomenutu kreaciju potpisuje slavna dizajnerica Vera Wang, a svijetu je premijerno predstavljena u sklopu kolekcije za iduću modnu sezonu.

  • +7
Diane Kruger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim kariranim korzetom i detalju nalik halterima, svečanu haljinu krasilo je mnoštvo presijavajućih zlatnih ljuskica i gotovo neprimjetan til ukrašen srebrnim detaljima koji su, poput korzetnog dijela haljine, naglašavali vitku liniju glumice.

Otkačenu haljinu dužine midi nosila je uz glomazne crne cipele s čarapama do gležnja, a od modnih dodataka odlučila se za crnu torbicu clutch i decentne naušnice koje su izvirivale iz valovitog boba.