PROFINJENOST NA DJELU

Ženstveno i elegantno: Sve je potukla stajlingom iz snova

18.09.2017 u 15:09

Bionic
Reading

U odnosu na brojne zvjezdane uzvanice koje su na crveni tepih 69. dodjele nagrada Emmy stigle u glamuroznim toaletama, zvijezda Netflixove serije 'Crown' prednost je dala kombinezonu i pritom potpuno modno briljirala

Britanska glumica Claire Foy, koja u Netflixovoj hit seriji 'Crown' utjelovljuje britansku kraljicu Elizabetu, na crvenom tepihu pojavila se u elegantnom kombinezonu kojim je mnoge podsjetila na dive iz zlatnog doba Hollywooda.

Riječ je o kombinezonu s potpisom slavnog Oscara de la Rente, a premijerno je predstavljen u sklopu resort kolekcije za iduću godinu.

Elegantan crni kombinezon posebno je laskao liniji i aristokratski bijeloj puti glumice, a naizgled jednostavan odjevni komad dozu zanimljivosti može zahvaliti detaljima poput ukrašenog poruba na području dekoltea svezanog u čvor i ukrasne trake u formi plašta koja je ležerno padala preko ramena.

  • +3
Claire Foy Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako većina holivudskih dama za pojavljivanja na svečanim događanjima bira haljine, britanska glumica Claire Foy dokazala je da se može izgledati jednako profinjeno i u dobrom primjerku kombinezona.

  • +31
Crveni tepih na dodjeli Emmyja Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Dašak starog holivudskog glamura, osim kombinezonom Oscara de la Rente, postigla je make-upom u znaku crvena ruža i frizurom retro valova.

Objavu dijeli Mairy (@mairyleo)

Netflixova hit serija 'Crown' na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Emmy ostvarila je 13 nominacija, no osvojila je tek tri zlatna kipića, zbog čega je postala jedan od najvećih gubitnika večeri.