DAMA U CRNOM

Zgodna Winona Ryder zračila elegancijom na promociji nove sezone kultne serije

29.06.2019 u 20:07

Bionic
Reading

Zvijezde popularne znanstveno fantastične serije 'Stranger Things' okupile su se u petak u Los Angelesu na promociji dugoočekivane treće sezone, a pažnju na crnom tepihu plijenila je elegantna Winona Ryder

Gotovo dvije godine nakon druge sezone obožavatelji kultne serije imat će priliku 4. srpnja nastaviti pratiti priču svojih omiljenih junaka iz 'Stranger Thingsa' pa ne čudi veliki interes koji su pobudile zvijezde serije na promociji u Los Anglesu.

Dok su klinci iz serije u svojim mladenačkim šarenim odjevnim kombinacijama spremno pozirali pravoj maloj vojsci fotografa, pažnju na sebe privukla je svojom elegancijom glavna mama iz serije.

Winona Ryder, koja u seriji glumi Joyce Byers, samohranu majku Willa i Jonathana, uskladila je svoj outfit s mračnom tematikom večeri i na promociju došla u elegantnoj crnoj haljini.

Bez rukava i suženog kroja u gornjem dijelu haljina je sjajno naglasila Winoninu ženstvenost i obline, dok je širi donji dio izdužio njezinu sitniju figuru.

Slavna je glumica svoj outfit upotpunila s crnim kožnim čizmama i torbicom, a u stajling su se odlično uklopili i pramenovi tamne kose koje je Winona raspustila iz svezanog repa. Sjajno su okvirili mladoliko lice 47-godišnje glumice koja je prije par godina izjavila da joj ne pada napamet podvrgavati se estetskim zahvatima, jer je predugo čekala da izgleda starije.

  • +9
Winona Ryder na premijeri nove sezone serije 'Stranger Things' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Mislim da to ima veze s mojim donedavnim osjećajem djeteta na setu. To je interesantno jer, ovih dana, plastična kirurgija se tretira kao održavanje osobne higijene. Ljudi su mi znali govoriti da bih trebala napraviti određene korekcije poput uklanjanja vidljivijih bora, no predugo sam čekala da se nađem u ovoj situaciji', objasnila je tada Winona koja je svjetsku glumačku slavu stekla glumeći u filmu 'Beetlejuice' Tima Burtona.

Na promociju u Los Angelesu lijepa je glumica stigla u pratnji svog dugogodišnjeg partnera, modnog dizajnera Scotta Mackinlaya Hahna. U crnom odijelu koje je obukao na bijelu majicu, Hahn se s Vinonom savršeno uklopio na crni tepih.

Pozirajući s njim, Vinona je na trenutak podsjetila i na 23. dodjelu Nagrada udruženja glumaca, popularne SAG Awards, na kojoj je prije dvije godine također plijenila pažnju, ali nevjerojatnim grimasama za koje se nagađalo jesu li odraz njezinih emocija ili pijanstva.