DOVOLJNO JE DA SE POJAVI

Zgodna žena: Julia Roberts lakoćom sve baca u drugi plan

14.01.2019 u 10:38

Bionic
Reading

Kao na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa, holivudska miljenica Julia Roberts na dodjeli nagrada Critic's Choice ponovno je plijenila pažnju izdanjem u hlačama i zanimljivom topu

Iako su glamurozne haljine modni must have na crvenim tepisima dodjela nagrada, 51-godišnja glumica Julia Roberts ponovno je dokazala da svečana kombinacija hlača i topa u ulozi haljine može biti podjednako efektan odabir.

Na nedavno održanom 76. izdanju dodjele nagrada Zlatni globus, Julia je na crvenom tepihu plijenila pažnju u kombinaciji s potpisom slavne britanske dizajnerice Stelle McCartney.

  • +8
Julia Roberts na dodjeli Zlatnih globusa Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Dolaskom na plavi tepih dodjele nagrada Critic's Choice, bež top na jedno rame od tila s dodatkom remena u identičnoj nijansi i crne hlače od satena inspirirane muškim stilom odijevanja Julia je zamijenila gotovo identičnom kombinacijom s potpisom luksuzne francuske kuće Louis Vuitton.

  • +5
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao za izdanje na Zlatnim globusima, Julijin stajling za dodjelu nagrada Critic's Choice osmislila je njezina dugogodišnja stilistica Elizabeth Stewart, a svoju slavnu klijenticu odjenula je u kombinaciju bijelih hlača uz crni top nalik sakou bez rukava koji se isticao detaljem šlepa, čija je unutarnja bijela strana ukrašena mnoštvom sjajnih cirkona.

Spomenutu kombinaciju s potpisom Louis Vuitton stilistica Elizabeth Stewart naglasila je crnim salonkama u špic i dijamantnom ogrlicom s potpisom brenda Messika Jewelry.

CRITIC'S CHOICE

Pogledajte prekrasne haljine s prestižne dodjele nagrada

Pogledaj galeriju