malo meda i nije greda

Žlica meda dnevno je naš novi omiljeni zdravstveni ritual, a tek kad otkrijete Green&More medove

04.11.2021 u 16:23

Bionic
Reading

Iako smo svjesni činjenice da se broj pčela smanjuje, a s time se, uz izazovne klimatske uvjete, smanjuje i produkcija meda, to ne umanjuje poziv da on postane dio naše svakodnevne rutine. A, evo i zašto

Med je od davnina znan kao tekuće zlato, eliksir iz prirode. Od najranijih dana njime su nas hranili na žlicu, zaslađivali hranu, napitke, koristili ga u različitim prilikama, a sve pod sinonimom zdravlja. Stoga niti ne čudi da je stalni stanovnik svakog domaćinstva. Prirodno sadrži hranjive tvari, bogat je antioksidansima, pomaže kod grlobolje i u jačanju imuniteta, prirodni je prebiotik… Većina pčela polaže u med određeni enzim koji potiče stvaranje hidrogen peroksida, prirodnog netoksičnog sredstva za dezinfekciju. Kad dodamo tome organske kiseline u medu: mravlja, jabučna, limunska, octena i dobivamo prirodni recept za borbu protiv bakterija. Naravno, med je izvrstan i u svakodnevnoj upotrebi kao zaslađivač s niskim glikemijskim indeksom (oko 58).

Malo što je danas toliko dobro, a ujedno i ukuso da možemo u tome uživati svaki dan

Ljekovita svojstva meda, u sinergiji s okusnom dimenzijom, generacijski su ga nametnula kao stalnog sustanara u domaćinstva, a tradiciju i kućnu narodnu apoteku treba poštivati. Svjesni toga i kako bi što više raširili njegovu primjenu, zadržavajući sva njihova prirodna svojstva, iz branda Green&More pokrenuli su jedinstvenu liniju krem medova dodatno oplemenjenih kako nutritivno, tako i okusno. Ovi jednostavno neodoljivi medovi prava su poslastica za dušu i tijelo. Njihova baza je nepasteriziran i neprocesuiran sirovi med bagrema u koju je posebnom metodom tehnologijom dodano liofilizirano voće, začini i ljekovito bilje. Četiri boje i okusa, jagode, borovnice, limuna i đumbira ili mlada zelena pšenica, prigodne su za zagrabiti ih na žlicu, kao dodatak u smoothie, na palačinke, kolače, na kruh, u mlijeko, jogurte. Raznolikost njihova konzumiranja limitirana je samo maštom, uz nebrojne benefite za organizam.

Zašto su Green&More krem medovi jednostavno neodoljivi

Limun, đumbir i med idealna su kombinacija u borbu protiv virusa, bakterija i infekcija, zagrijavaju te hrane organizam. Limun je snažan izvor vitamina C, prirodni antioksidans, koristan je za naše zdravlje, djeluje na imunitet, ima snažno antibakterijsko i antivirusno djelovanje, a njegova kiselost potiče rad probave, štiti i detoksicira jetru, ali i okusno uravnotežuje i osvježava ovu kombinaciju. Dodani đumbir snažan je saveznik u borbi protiv infekcija te ima antivirusno i antibakterijsko djelovanje. Svi skupa pomažu u osnaživanju imuniteta, potiču cirkulaciju i zagrijavanje tijela, čime ovakva kombinacija može pomoći da se prekine akumulacija toksina u organizmu uz prirodno čišćenje.

Jagoda obiluje vitaminima i mineralima. Željezo, bakar, magnezij, fosfor, vitamin B6, vitamin K i vitamin C, magnezij, folna kiselina, kalij, samo su neki od njih. Neodoljivo ukusan, kremast i mirisan, Green&More krem med s jagodom donosi proljeće u vaš dom kad god poželite. Osim što će pronaći mjesto na vašoj slatkoj polici jer je izniman slatki desert, a i kao kućna apoteka jer djeluje pozitivno na zdravlje kroz spomenuti sadržani sastav vitamina, minerala i aminokiselina i poticanje seratonina kao hormona sreće I zadovoljstva.

Borovnica ima čudesna ljekovita svojstva. Svježi i zreli plodovi su ljubičaste boje koji ponekad mogu biti i tamniji, gotovo crni zahvaljujući antocijanu koji je poznat po svojim antioksidativnima i protuupalnim svojstvim te jer održava stijenke krvnih žila elastičnima. Obiluju vitaminom B2, C i E, a sadrže i mangan te topiva i netopiva vlakna. Osim što pozitivno djeluje na vid, cirkulaciju te protuupalno, uravnotežuje krvni tlak, a umiješana u med bagrema, koji je krcat aminokiselinama, vitaminima, mineralima. Pregršt rje azloga za komzumaciju Green&More krem meda s borovnicom koji lako postaje pravi užitak za nepce i zdravlje! Dodajte ga u omiljeni kolač, na palačinke ili tost ili pak dodajte žličicu meda u šalicu mlakog mlijeka, u jogurt ili jednostavno ga zagrabite na žlicu i uživajte u simfoniji ovih voćnih okusa i mirisa koje donosi prethodno liofilizirana borovnica.

Mlada zelena pšenica i bagremov med zajedno osnažuju imunitet, čine nas vitalnijima, a potiču i umnu aktivnost. Kombinacija oba sastojka s hrvatskih polja, čine ovaj organski pripravak jednostavno neodoljivim, formulaciju dvostruke učinkovitosti. U med bagrema uronjena je ručno rezana i brana mlada zelena pšenica što čini ovaj prirpavak formulacijom dvostruke učinkovitosti na zdravlje i vitalnost. Certificiran kao dodatak prehrani, ovaj pripravak s veseljem će konzumirati veliki i mali, dijabetičari s obzirom da ima niski glikemijski indeks te osobe koje ne smiju koristiti gluten jer ga mlada zelena pšenica ne sadrži.

Pokloniti med znači pružiti sladak dar i želju za zdravljem

Sve čari šumske borovnice, jagode, đumbira i limuna te mlade zelene pšenice pronalaze se u Green&More krem medovima. A kako najljepše stvari dijelimo s našim najmilijima i svima do kojih nam je stalo, podijjelite i ove jednostavno neodoljive krem medove u nadolazećim blagdanima. Nema osobe koja će pri ovako slatkom poklonu ostati ravnosušna. Osim svih navedenih epiteta, odlikujue ih i to što su  nosioci oznaka eko, vegan, gluten-free te halal sustava vrijednosti, rađeni su po posebnoj tehnologiji I principima raw prerade, bez procesuiranja na visokim temperaturama i pasterizacije. 

Dostupni u 230g pakiranjima te kao selekciju 4u1 uz koju možete probati sve vrste, a pakiranje je prigodno i nekome za dar. Jer nije rano za razmišljanje o božićnim poklonima, zar ne?