VLADAVINA RIBA

Zvijezde se narednih tjedana smiješe Rakovima, Škorpionima, Bikovima, Jarcima i Ribama

23.02.2018 u 10:10

Bionic
Reading

Sunce je ušlo u Ribe 18. veljače i u njima će boraviti do 20. ožujka, kad će se preseliti u Ovna. Ovo je posljednji mjesec zodijačke godine i zime na sjevernoj hemisferi. Vladavina Riba razdoblje je za introspekciju i žudnje za mirom, jednostavnošću i izbjegavanjem napora

Ove su godine riblje energije istaknutije nego prethodnih jer su u ovom znaku trenutno prisutni Merkur i Venera, a otprije i Neptun. Takva planetarna shema pogoduje Rakovima, Škorpionima, Bikovima, Jarcima i samim Ribama.

Ovih su tjedana svi nešto osjetljiviji i prijemčiviji na vanjske utjecaje nego inače. Empatija se produbljuje pa ljudi rado pomažu jedni drugima i podređuju se onima koje vole. Lako vam je uživjeti se u tuđu bol i patnju, ali i u film, knjigu i skulpturu.

Dolazi do jačanja izvanosjetilnog opažanja i sklonosti stvaralačkom izražavanju. Glazbenici, koreografi, dizajneri, redatelji, pjesnici i književnici bit će nadahnuti za stvaranje, a osobito oni koji pišu fantastične romane ili znanstvenu fantastiku.

Odvojeni od realnosti

Skloni ste maštanju i kovanju teško ostvarivih planova. Misli i ideje manje su utemeljene na razumu i logici, a više na osjećaju i intuiciji. Neverbalna komunikacija postaje izraženija od verbalne pa pokret rukom, pogled ili šutnja stječu veći značaj od onoga što je izrečeno.

Svi će biti manje materijalno nastrojeni nego inače pa je ovo vrijeme pogodno za duhovnu obnovu, meditaciju i rad na sebi i psihičkom iscjeljenju. Sanjat ćete bogate i živopisne snove koje ćete dugo pamtiti. Pridavat ćete im (neopravdano) velik značaj i u njima prepoznavati simbole i životne smjernice.

Nedostatak discipline, slabija organizacija i odvojenost od realnosti pravit će vam probleme u poslovnom svijetu i u svakodnevnom životu. Povećana je mogućnost kašnjenja s obavezama, zametanja važnih dokumenata i vrijednih predmeta. Ove opasnosti najviše prijete Blizancima, Strijelcima i Djevicama.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia