MJESEČNI HOROSKOP

Veljača Ribama i Djevicama donosi puno stresa, dok je pred Vagama mjesec kao iz bajke

01.02.2018 u 07:34

Bionic
Reading

Prve dane veljače Blizancima i Vagama obilježit će romantika i sklad, a Vage bi na krilima zaljubljenosti čak voljenoj osobi mogle predložiti brak ili djecu. Dan zaljubljenih nećete dočekati u tako romantičnom tonu jer ćete od 12. veljače, zbog porasta obveza, gurati ljubav u drugi plan

Ovnove će povećana potreba za druženjem i svježim iskustvima poticati da više izlaze i pohode društvene događaje. Povećan angažman u nekoj udruzi ili klubu mogao bi označiti novi smjer u vašoj karijeri. Pazite da 17. veljače ne uđete u neko sumnjivo ulaganje. Osjećat ćete se izvrsno i biti u naponu energije.

Što čeka Ovnove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +35
Poznati Ovnovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prva polovica mjeseca Bikovima će unijeti određene napetosti u vezu, no već oko 11. veljače primijetit ćete pozitivne promjene. Mnogi će poželjeti promijeniti posao, a susret koji će se odviti 25. veljače mogao bi uroditi zanimljivom ponudom. Pazite se ozljeda, udaraca i padova.

Što čeka Bikove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +40
Poznati Bikovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blizancima će veza nakon 12. veljače ući u krizu, za koju će najveći krivac biti vaša i partnerova zauzetost i nedostatak vremena za druženje. Samce će snažno privući netko tko im ni po čemu neće odgovarati. Ne ulazite u nepotrebne sukobe i klonite se konfliktnih situacija u danima oko 18. veljače. Često ćete biti nemirni i razdražljivi, a bijeg od problema tražiti u hrani, piću ili sredstvima za smirenje.

Što čeka Blizance u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +47
Poznati Blizanci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Šutljivost i potreba za samoćom udaljivat će Rakove od partnera, ali sredinom mjeseca shvatit ćete da vam nedostaju zajednički trenuci. Porast poslovnih zaduženja nerijetko će uključivati dulji ostanak u uredu. Probleme će vam stvarati i neskladni odnosi s kolegama te suviše zahtjevan šef, no u danima oko 21. veljače uspješno ćete izgladiti sve nesuglasice. Ne ignorirajte simptome bolesti.

Što čeka Rakove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Rakovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lavove će osjećaji voditi kroz život. Mogli biste izaći iz duge veze zbog nekog novog koga ćete upoznati, a uz koga ćete se ponovno osjetiti živima. Bit ćete snažno motivirani i uporni, no u želji za ostvarenjem ciljeva nećete birati sredstva. Bilo bi dobro da ne stječete neprijatelje u radnoj sredini. Unatoč oscilacijama u raspoloženju, sve će vas zdravstvene nedaće zaobići u širokom luku.

Što čeka Lavove u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +44
Poznati Lavovi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prva polovica veljače za Djevice će biti prilično stresna jer će vas obiteljski i kućanski problemi udaljiti od partnera. Imat ćete pune ruke posla pa ovog mjeseca nećete imati mogućnosti zabušavati. Patit ćete od probavnih smetnji pa vam se savjetuje biranje kvalitetnih i laganih namirnica koje vam neće teško padati na želudac.

Što čeka Djevice u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +43
Poznate Djevice Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvi dani mjeseca Vagama će biti kao iz bajke. U razdoblju nakon 12. veljače porast obaveza skrenut će vam misli s ljubavi, no nemojte zbog toga zapostavljati voljenog. Ovo je mjesec u kojem možete ostvariti većinu svojih poslovnih ambicija. Bit ćete dovoljno hrabri i uporni da se izborite za uspjeh. Dani oko 15. veljače pogodni su za planiranje trudnoće.

Što čeka Vage u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznate Vage Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ljubavno ispunjenje Škorpioni će doživjeti u drugoj polovici mjeseca. Vezani će probuditi uspavane strasti, dok će samci 17. veljače započeti vezu koja će ostvariti njihove romantične težnje. Nećete se dobro nositi sa stresom pa odgodite zahtjevne zadatke i važne odluke. Oprezno raspolažite novcem i pazite se neočekivanih troškova. Vaše će osjetljive točke biti područje vrata i dišni organi.

Što čeka Škorpione u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +14
Poznati Škorpioni Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Učestali izlasci i putovanja Strijelcima će donijeti obilje mogućnosti za flert u prvoj polovici mjeseca. Nakon 12. veljače više ćete se okrenuti domu i obitelji, a samci će umjesto prolaznom uzbuđenju težiti zasnivanju trajnog odnosa. Pred vama su dinamična zbivanja i zaokreti u karijeri. Mars u vašem znaku obdarit će vas energijom i dobrim zdravljem, no isto će tako povećati izglede da se ozlijedite.

Što čeka Strijelce u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +34
Poznati Strijelci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jarci će u vezi tražiti mir i stabilnost. Nećete toliko težiti za uzbuđenjem koliko za trajnim i postojanim odnosom s nekim na koga se možete osloniti. Iako ćete naporno raditi u nastojanju da zaradite što više novca, mogli biste precijeniti vlastite sposobnosti. Žalit ćete se na umor i manjak energije, a ni velike količine kave neće vas uspjeti razbuditi. Provjerite razinu željeza u krvi.

Što čeka Jarčeve u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +23
Poznati Jarci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osjećajni život ispunjavat će Vodenjake zadovoljstvom. Česti izlasci s voljenim unijet će osvježenje u vašu bračnu svakodnevicu, dok će samci uspješno zavesti onoga tko im se sviđa. Ostvarivat ćete sjajne rezultate u učenju i intelektualnim aktivnostima. Ništa vam neće moći pokvariti raspoloženje, a optimizam će vas zaštititi i od manjih zdravstvenih nedaća.

Što čeka Vodenjake u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +19
Poznati Vodenjaci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sklonost Riba osamljivanju unijet će nemir u duge veze, no ulazak Venere u vaš znak 11. veljače pomoći će vam da ponovno uspostavite skladan odnos s voljenim. Nepovoljan Mars unijet će nemir u radnu atmosferu, a dodatne probleme stvarat će vam umor i pad koncentracije. Stres prouzrokovan poslovnim problemima utjecat će na vaše zdravlje pa ćete biti napeti, razdražljivi i skloni psihosomatskim tegobama.

Što čeka Ribe u ljubavi i karijeri u veljači, detaljno pročitajte ovdje.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia