VESELI JUBILEJ

Ana Radišić: Spremam se istrčati 21 kilometar!

02.06.2015 u 11:20

Bionic
Reading

Urednica i voditeljica CMC televizije Ana Radišić ovih dana počinje s pripremama za vođenje CMC festivala u Vodicama. Osim televizije, njezina strast je trčanje pa na jesen planira istrčati ljubljanski polumaraton

Zaštitno lice CMC televizije Ana Radišić jučer je s ostalim djelatnicima i glazbenicima proslavila 10 godina emitiranja CMC-a. 'Proslavili smo to u odličnoj atmosferi na otvorenju concept storea Nova ploča, a on ima kafić, slušaonicu i CD shop te je jedinstveno mjesto u centru grada. Tulumarili smo do kasnih noćnih sati', kaže Ana.

Riječanka je sretna i zadovoljna što je dio CMC televizije. 'Rastemo iz dana u dan, malo nas je i mlada smo ekipa puna entuzijazma. Naš program pokazao je i dokazao svoju kvalitetu, a pred nama je još jedan CMC festival u Vodicama', ističe.

Za vođenje na njemu priprema se punom parom. 'Moram pronaći haljine, pročitati scenarij te se upoznati s pjesmama koje će se izvoditi', kaže vječno nasmijana Ana. Televizijski uzori su joj starije generacije voditelja poput pokojne Helge Vlahović i Ksenije Urličić, ističe.

Ana se bavila košarkom i glumom, no prevagnula je ljubav prema pozornici. Glumila je i u riječkom amaterskom kazalištu, ali je unatoč tomu oduvijek govorila da će imati ozbiljnu karijeru. Nikad pred kamerama, ili dok vodi festivale, nema tremu.

'Osjetim samo veliko uzbuđenje i dozu adrenalina koji me drži', rekla je Ana, uskoro diplomirana pravnica koju od toga dijeli još nekoliko ispita. Početak ljeta joj je rezerviran upravo za fakultet.

'Nakon ispita, od sredine srpnja, odmarat ću se. Bit ću u svojoj Raslini i putovati duž jadranske obale, a nakon toga ću s dečkom Dragecom otputovati u Portugal', otkrila je.

Bavi se i sportom, točnije trčanjem. 'Na jesen planiram istrčati ljubljanski polumaraton od 21 kilometra', pohvalila se. Jedva čeka jesen i zbog novih izazova, projekata i angažmana koji je očekuju.


Ana se na otvorenju concept storea Nova ploča družila s pjevačicama Lidijom Bačić i Antonijom Šolom


Na otvorenju su bili i Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago


Željko Bebek stigao je u pratnji supruge Ružice


Frontmen grupe Adastra Jerko Marić bio je u društvu pjevačice Helene Bastić


Ivica Propadalo došao je sa svojim bendom Teška industrija