MILA ELEGOVIĆ

'Četrdeset godina sam čekala da se dokažem'

14.03.2015 u 07:45

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica priznala nam je kako joj je film 'Zagreb Cappuccino', u kojem tumači glavnu žensku ulogu, bio velika životna prekretnica. Film o dvije žene razočarane u ljubav i život u kina stiže 19. ožujka

Kad ste glumica i 42 godine čekate na glavnu žensku ulogu u filmu i ona vam se napokon dogodi, onda je to ništa manje nego prijelomni trenutak u karijeri i životu jedne žene. Upravo to se dogodilo poznatoj zagrebačkoj glumici Mili Elegović (44) koja u filmu 'Zagreb Cappuccino' Ognjena Sviličića uz Nelu Kocsis igra glavnu junakinju.

'Godinama sam igrala manje uloge u serijama i to uglavnom humorističnim. Bila sam uvjerena kako filmske redatelje uopće ne zanimam, mislila sam tako godinama i skoro izgubila svaku nadu kad mi se prije dvije godine nije javila Vanja Sviličić da dođem na audiciju za jedan film. Mislila sam da će to biti još jedna u nizu na kojoj ću se pojaviti i ništa od uloge i filma. Ali pogriješila sam. Dobila sam glavnu ulogu i nisam mogla doći sebi od iznenađenja!' iskrena je 44-godišnja glumica. Film u kojem glumi ženu u emocionalnom kaosu omogućio joj je da si ispuni najveću životnu želju - snimi svoj album.


Prizor iz filma 'Zagreb Cappuccino' s Nelom Kocsis i Milom Elegović

'Bila sam u toj životnoj fazi kad sam maštala o novcu koji će mi omogućiti da se posvetim glazbi. I sav honorar od tog filma uložila sam u svoj album. Ali nije samo to bila promjena. Promijenila sam sve - od pogleda na život do svog stila. Ta filmska uloga bila je moja mala životna pobjeda nakon pune 42 godine čekanja da se dokažem. Više mi nije ni važno hoće li se svidjeti publici ili neće jer je meni film 'Zagreb Cappuccino' donio toliko ljepote u život. I nadam se da me napokon oslobodio Irene iz serije 'Bitange i princeze' kroz koju su me gledatelji prepoznavali. A to sam sve ovo vrijeme čekala!' rekla nam je Mila.