UTJEHA NAKON NEUSPJEHA

Djevojka Ivana i bračka idila izliječit će Mandžinu krizu

05.05.2015 u 13:47

Bionic
Reading

Loše rezultate španjolskog Atletica za koji posljednja tri mjeseca nije postigao nijedan gol naš nogometaš Mario Mandžukić zasigurno će zaboraviti u svom utočištu na otoku Braču gdje u novouređenoj vili pronalazi predah od posla uz djevojku Ivanu Mikulić

Uvijek briljantan na nogometnom terenu, Mario Mandžukić posljednjih mjeseci proživljava krizu, kao i njegov klub Atletico Madrid koji ovu sezonu neće pamtiti po sjajnim rezultatima. Tri mjeseca 28-godišnji hrvatski nogometaš nije postigao gol za svoj španjolski klub, a kao jedan od glavnih napadača Atletica strani ga mediji prozivaju za neuspjeh istaknuvši kako od 7. veljače nije postigao zgoditak na terenu.

Utjehu od loših rezultata kojima dosad nije bio sklon Mario će zasigurno potražiti već krajem svibnja kad mu završava sezona u Španjolskoj u svom raju na zemlji, vikendici koju je kupio i potpuno preuredio u Bobovišćima na otoku Braču. Mještani je nazivaju modernom vilom u kojoj Mandžo pronalazi mir i predah sa svojom djevojkom Ivanom Mikulić s kojom je u vezi već nekoliko godina.

Kuća trokatnica u uvali Vičja luka ima videonadzor, bazen, garažu za dva auta i mjesto za gliser. Čim je naša reprezentacija ispala sa SP-a u Brazilu prošle godine, Ivana i Mario otišli su na Brač.

'Kupio sam je jer sam želio imati mirno mjesto za sebe, obitelj i najbliže prijatelje, no zbog obaveza ne vjerujem da ću baš previše vremena ondje provoditi', rekao je prošle godine Mandžukić. Ovaj put njegovo bračko utočište doći će mu poput lijeka na ranu nakon neuspješne sezone.

Tvoja je snaga u tome da nikad ne odustajes od sebe. ????

A video posted by Mario Mandzukic (@mariomandzukic) on

Vec polako ruka boli a nisam dosao ni do pola! Al uspjet cu sve! Nema predaje??

A photo posted by Mario Mandzukic (@mariomandzukic) on