TREĆA SREĆA

Eva Longoria udaje se ovog vikenda u Meksiku

20.05.2016 u 17:59

Bionic
Reading

Američka glumica i meksički televizijski mogul zaručili su se u prosincu prošle godine. Evi će to biti treći brak, a 47-godišnji Baston iz prvog braka ima troje djece. Velika svadba dogodit će se sutra u luksuznom resortu u Acapulcu, a među uzvanicima su Penelope Cruz, Ricky Martin, Victoria Beckham i Katy Perry

Nakon dva bračna brodoloma 42-godišnja glumica Eva Longoria spremna je za treći brak. Njezin budući muž meksički je televizijski mogul i direktor kompanije Latin media Grupo Televisa, 47-godišnji Jose Pepe Baston, za kojeg se zaručila u prosincu u Dubaiju. Baston i Longoria upoznali su se prije tri godine i od tada su nerazdvojni.

Veliko vjenčanje organizirali su u Acapulcu, a gosti na svadbi bit će i Ricky Martin, Penelope Cruz, Katy Perry, Victoria Beckham i mnogi drugi Evini poznati prijatelji. Na pitanje čime ju je osvojio, Longoria je bila dovoljno jasna: 'Nikad nisam upoznala šarmantnijeg i zgodnijeg muškarca. Karizmatičan je, smiješan, pažljiv. Pitala sam se - zar je moguće da takvi muškarci postoje?'Jose Baston iz prvog braka s Nataliom Esperon ima troje djece, 20-godišnju kćer i 12-godišnje blizance.

Like Cinderella #evalongoria #josebaston #pepebaston

A photo posted by Eva Jacqueline & Lana Maria (@longoria_parrilla) on

????

A photo posted by Eva Longoria (@evalongoria) on