NAGRADNJAČE

Film 'Grom' nagradio

29.12.2008 u 16:00

Bionic
Reading

Continental film i tportal.hr predstavljaju novi animirani proizvod Disney Animation Studija, originalnu avanturu 'Grom' koji u naša kina dolazi 15. siječnja, i to sinkroniziran na hrvatski. Zaigrajte nagradnu igru i osvojite nagrade iz filma (majice, sat)

Za superpsa Groma (glas mu posuđuje Rakan Rushaidat) svaki je dan prepun avantura, opasnosti i intrige, barem dok je pod svjetlom kamera. Kad zvijezda televizijske hit-serije greškom bude transportirana iz svog holivudskog studija u New York, za njega započinje najveća avantura do sada, putovanje kroz čitavu Ameriku, kroz stvarni svijet, kako bi se vratio svojoj vlasnici, glumici Penny (glas posuđuje Nika Bošković).

Naoružan tek vlastitim tlapnjama da su njegove nevjerojatne vještine i moći stvarne, uz pomoć dvoje neobičnih suputnika, ofucane i napuštene kućne mačke Mittens (glas posuđuje Ana Begić) i televizijom opsjednutog hrčka po imenu Rhino (glas posuđuje Živko Anočić), Grom otkriva da mu nisu potrebne natprirodne moći da postane stvarni junak.
Walt Disney Studio već godinama djeluje kao predvodnik u korištenju novih tehnologija animacije, a ta se tradicija i dalje nastavlja s Disneyevom Digitalnom 3D™ prezentacijom filma 'Grom'. Dva prethodna Disneyeva animirana filma – 'Zašto je pile prešlo cestu' i 'Obitelj Robinson' – također su izdani u 3D tehnologiji, ali se radilo o postprodukcijskoj 3D konverziji odrađenoj izvan samog studija. 'Grom' je prvi Disneyev animirani film koji je osmišljen i oblikovan izravno za 3D tehnologiju.

Nov napredak u digitalnoj projekciji učinio je 3D filmove još zanimljivijima te je otvorio mogućnosti za stvaranje još intenzivnijih filmskih iskustava. Animacija je posebno podatna kad je riječ o 3D tehnologiji.

Film 'Grom' pogledajte ekskluzivno u 3D projekciji u Movieplexu Zagreb.


Dobitnici su:

Dragan Jakić
Marko Krbavac
Saša Janjuz
Martina Brničević
Milivoj Petković

Nagrade će biti poslane poštom na kućnu adresu.