FRAJER U TAJICAMA

Francuski nogometaš očitao modnu lekciju Zagrepčanima

13.05.2016 u 22:52

Bionic
Reading

Zgodni Francuz Nicolas Taravel, koji je već drugu godinu nogometaš B-momčadi Dinama, pokazao je jučer u šetnji centrom Zagreba kako se nose najnoviji trendovi: izblajhana kosa, majica, tetovaže i sportske tajice. Nenametljivo, nonšalantno, ali sa stilom. Francuzima to ide bolje nego ikome. Na zagrebačkoj špici ukrao je svu pažnju, svi su gledali samo u njega

Mladi francuski 21-godišnji nogometaš Nicolas Taravel prošetao se jučer zagrebačkim centrom u sportskom izdanju, no jedan detalj zapeo je za oko fotografima modnog portala StyleZagreb. Naime, dok Zagrepčani još nisu skupili hrabrosti prošetati najnoviji modni trend, zgodni Francuz s tim nije imao problema pokazavši kako frajeri i u tajicama - ostaju frajeri.

Igrač Dinamove momčadi već drugu godinu živi u Hrvatskoj, a da se Francuzi, gdje god se nalazili, svojom nonšalancijom uspijevaju izdvojiti iz mase, dokazao je i on. Izblajhane kose, u bijeloj majici i sportskim tajicama Taravel je demonstrirao Zagrepčanima kako za dobar stil nije potrebno puno. Manje je više, poručuje Nicolas.