POGLED ISPOD OBRVA

Ivan Herceg u novoj ljubavnoj priči sa zgodnom brinetom

24.11.2016 u 09:13

Bionic
Reading

Poznatog zagrebačkog glumca dugo nema na velikom platnu, no zato će ga publika uskoro moći vidjeti u najnovijoj blagdanskoj kampanji BallRoom Croatia, poznate tvrtke za organizaciju vjenčanja čije je posljednje zaštitno lice bila i buduća Todorićeva snaha Milica Mihajlović. Zgodni Herceg na snimanju bajke 'Ljepotica i zvijer' pokazao je nonšalantno zašto ga zovu najvećim zavodnikom na našoj sceni

Kako to izgleda kad zavodi Ivan Herceg u blagdanskoj priči 'Ljepotica i zvijer', uvjerila se Paula Puškaš, vrlo atraktivna mlada zagrebačka manekenka koja se za tu prigodu našla u zagrljaju poznatog glumca. Naime, Herceg i Paula nova su zaštitna lica BallRooma Croatia, tvrtke za organizaciju vjenčanja. Prošle godine to je bila Milica Mihajlović čije su pojavljivanje u kampanji mnogi komentirali kao najavu vjenčanja s Ivanom Todorićem.

Kad je Herceg u pitanju, teško da je ovim angažmanom nešto htio poručiti javnosti, osim da zna nositi titulu jednog od najvećih zavodnika na našoj sceni. Naime, samo za ovu prigodu pred kamerama glumac se uživio u ulogu kavalira s ružom, a da imidž bude što markantniji, pustio je bradu i pojačao obrve. U takvom izdanju ni najmuževniji Turčin nije mu do koljena.

Njegova veza s trogirskom manekenkom Anitom Dujić bilježi uspone i padove; iako su posljednjih tjedana viđeni zajedno, nije sigurno jesu li se zaista pomirili ili su samo ostali dobri prijatelji nakon svađe ovog ljeta.

Osim u novoj reklami, nekadašnju zvijezdu serije 'Larin izbor' gledat ćemo u telenoveli 'Zlatni dvori'.

Beauty and the Beast campaign?? for @ballroomcroatia with the best @simeeskinja ?? #youwerealwaysonmymind ??

A video posted by Paula Puškaš (@paulapuskas) on

Making of new campaign with @ivan_herceg_privatno in progress ?? @ballroomcroatia ❤??#beautyandthebeast

A photo posted by Paula Puškaš (@paulapuskas) on

Prolazimo tekst...

A photo posted by ivanherceg01@gmail.com (@ivan_herceg_privatno) on