OPUŠTENA I SRETNA

Janica Kostelić otkrila kako danas gleda na život

11.03.2015 u 11:09

Bionic
Reading

Naša najbolja skijašica nedavno je na svom profilu na Facebooku simbolično najavila nove životne odluke inspirirana citatom Ive Andrića

'Nikad više ne planiram. Ja samo živim ovaj život. Ponekad kako želim, ponekad kako moram. Sitnice mi boje život. Sitnice su sreća. Zato ja volim male stvari. I velike torbe. Svuda ih sa sobom nosim, jer sebi dugujem još po neku šetnju između očekivanog i neplaniranog', riječi su velikog književnika i nobelovca Ive Andrića koje je Janica početkom ožujka objavila na svom facebook-profilu i na taj način otkrila kako danas gleda na život i svoju budućnost.

Opuštena i sretna, proteklog vikenda prošetala se s prijateljicom Anjom centrom Zagreba. Ovih je dana u obitelji Kostelić veselo jer su napokon svi na okupu u Zagrebu. Ivica Kostelić prije natjecanja u Sloveniji na Kranjskoj gori 14. ožujka, opet je uz svoju obitelj i često se posljednjih dana može vidjeti u šetnji sa suprugom Elin i četveromjesečnim sinom Ivanom u zagrebačkim Gračanima gdje Kostelići imaju kuću.