OBOŽAVA NOGOMET

Janica Kostelić: Zbog dečka Bavarca navijam za Bayern

23.03.2016 u 16:36

Bionic
Reading

Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić nakon prestanka bavljenja skijanjem uživa u ekstremnim sportovima, crtićima i nogometu. Četverostruka olimpijska pobjednica otkrila je zašto navija za klub Bayern i na kojoj utakmici je bila najuzbuđenija

'Oduvijek me privlačilo sve što je ekstremno. Jednostavno me to ispunjava nekakvom energijom i prvi put kad sam išla skakati iz aviona nije me bilo strah, nego jednostavno uzbuđenje i sreća. Svi mi radimo gluposti na svakodnevnoj bazi i mislim da što više treba raditi gluposti', izjavila je kroz smijeh u 'InMagazinu' bivša skijašica.

Janica kaže da ne zna igrati nogomet, ali uživa gledajući ga te navija za nogometni klub Bayern jer je imala dečka Nijemca. Riječ je o Danielu Haimerlu s kojim je romansu započela nedugo nakon što je prekinula s Borisom Ivančićem, a upoznali su se 2009. godine. Zajedno su bili godinu i pol dana, a Janici je očito ostao u dobrom sjećanju kad danas zbog njega navija za popularni njemački klub.

'Iz nekog razloga uvijek mi je Bayern bio simpatija nekakva, a i imala sam sada bivšeg dečka iz Bavarske i tu mi se sve to još nekako približilo i svaki put kad imam priliku, volim otići navijati za Bayern. Bezveze će zvučati, ali nikad nisam bila uzbuđenija nego na finalu Lige prvaka i nadam se da ću ove godine opet ići', otkrila je.


Zbog veze s Nijemcem Danielom Haimerlom danas voli ići navijati za Bayern