INSTAGRAM SENZACIJA

Jeste li ikad čuli za 'brata blizanca' Kendall Jenner?

05.11.2016 u 17:08

Bionic
Reading

Već neko vrijeme lažni brat blizanac Kendall Jenner, Kirby Jenner svojim Photoshop vještinama na Instagramu zadivljuje i iznimno zabavlja satiričnim prikazom savršenog života mlade manekenke

Iako dotični Kirby još nije obznanio svoj pravi identitet, svijet se iznimno zabavlja gledajući njegove maštovite i tehnički izvrsno izvedene uratke. Onu slobodno vrijeme editiraju Kendalline fotografije kako bi pokazao svijetu kakav bi život bio da Kendall ima manje kul brata blizanca. Tako malo tko može povjerovati da zaista nije snimio naslovnicu nekog slavnog časopisa s njom, da skupa nisu vježbali balet, uživali na jahti, kupali se u bazenu, a da nitko od njezinih članova to ne zna. Jučer je, na sebi svojstven način, Kendall čestitao rođendan.


Brkati šaljivdžija dao je čak više intervjua za američke medije, gdje opisuje svoje lažne dogodovštine s članovima obitelji Jenner. Kako je neskromno izjavio da je on blizanac poznate manekenke, iz popularnog tabora Kardashian, popularnost mu je rasla. Neki su ga zavoljeli baš zato što nisu mogli podnijeti Kendall, dok su drugi zahvaljujući simpatičnim foto-kolažima zavoljeli oboje!

Kirbyjeve montaže vjerno napravljene i izgledaju stvarno.

Nakon otvaranja svog profila ubrzo je stekao veliki broj pratitelja. Danas ih ima oko 380.000.

Kirbi na satiričan način:::