NOVA HOLIVUDSKA VEZA

Jesu li Jennifer Garner i Patrick Dempsey novi par?

31.12.2015 u 11:24

Bionic
Reading

Glumci Jennifer Garner (43) i Patrick Dempsey (49) navodno su nakon bračnih brodoloma pronašli zajedničku sreću

Oboje su se razveli početkom godine uz dosta podignute medijske prašine. Jennifer se nakon 10 godina braka razvela od kolege glumca Bena Afflecka, a Patrick, koji se proslavio ulogom liječnika McDreamyja iz serijala 'Uvod u anatomiju', od supruge Jillian Finck nakon 15 godina zajedničkog života.


Jennifer Garner i Ben Affleck bili su u braku 10 godina

Jennifer i Patrick prijatelji su godinama, a upoznali su se na setu filma 'Valentinovo' 2009. Uloga para u filmu je imala vidljivu kemiju, a sve glasnija šuškanja o njihovoj vezi govore kako se prijateljstvo pretvorilo u ljubav. Navodno konstantno komuniciraju preko poruka i Skypea, ali uspješno izbjegavaju biti viđeni u javnosti.


Patrick i Jennifer upoznali su se još 2009. na snimanju filma 'Valentinovo'

Jennifer i bivši suprug Ben Affleck upoznali su na snimanju filma 'Daredevil' 2003., a vjenčali dvije godine kasnije. Tijekom braka dobili su troje djece: Violet (9), Serafine (6) i Samuela (3). Bračnu sreću navodno je narušila Benova afera s dadiljom u kombinaciji s ovisnošću o alkoholu i kockanju. Patrick se rastao od supruge Jillian s kojom ima troje djece, baš kao i Jennifer, a to su kći Tallulah Fyfe (12) te sedmogodišnji blizanci Sullivan Patrick i Darby Galen. Jillian je podnijela zahtjev za razvod, a nagađa se kako jednostavno više nije mogla podnijeti suprugov egoizam.


Patrickova supruga Jillian nakon 15 godina okončala je brak

S obzirom na to da su oboje prošli kroz ružan period, vidjet ćemo hoće li im 2016. biti uspješnija kada se radi o ljubavnoj sreći.