SPEKTAKL U CIBONI

Još dva dana do Nininog koncerta

15.11.2012 u 13:55

Bionic
Reading

Puno dobre glazbe ono je što u subotu u Košarkaškom centru Dražen Petrović priprema Nina Badrić

Nina Badrić je u glazbi, od početaka sa zborom Zvjezdice pa do danas, ostavila neizbrisiv i velik trag. 'Takvi kao ti', 'Dodiri od stakla', 'Moje oči pune ljubavi', 'Dat će nam Bog', 'Čarobno jutro' ne bi bile iste pjesme da ih nije interpretirala upravo Nina.

Ovaj koncert posvećen je aktualnom Nininom albumu 'NeBo' i samo je jedan u nizu koncerata kojim će predstaviti svoj recentni

rad. Koncertni niz započela je nastupom u rasprodanoj beogradskoj Kombank areni, a nakon Zagreba nastavit će ga u Crnoj Gori - 22.11. u hotelu Maestral, u Dubrovniku 24.11. u klubu Revelin, u Beogradu 12.12. unplugged koncertom u klubu Frida...

Nina Badrić će Novu godinu ponovno dočekati radno - na velikom koncertu na glavnom gradskom trgu u Novom Pazaru, na kojem se očekuje više od 30.000 ljudi.

Posebno za koncert u Ciboni Ninine pjesme osvanut će u novim aranžmanima koje je napravio Ante Gelo, glazbenik koji zajedno s Ninom potpisuje sve njezine najveće hitove u proteklih sedam godina. Osim toga, Nini će se na pozornici pridružiti glazbeni gost Sergej Ćetković te gosti iznenađenja, a bit će tu i Atomic Dance Factory.

Ulaznice po cijeni od 99 kn potražite u Aquariusovim music shopovima, na www.cedeterija.hr i na svim Eventimovim prodajnim mjestima.