NAGRADNJAČA

'Krš i lom' vas nagrađuje

24.12.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Direktno iz studija Walt Disney Animation dolazi 'Krš i lom', urnebesna animirana avantura. Film u naša kina dolazi 10. siječnja, a do tad smo za vas pripremili majice i bilježnice s likovima iz filma. Osim promo materijala poklanjamo vam i 10x2 ulaznice za film za Cineplexx kina u Zagrebu, Splitu i Osijeku.

Desetljećima je golemi Ralph živio u sjeni Feliksa, junaka njihove zajedničke igre koji uvijek spašava dan. Umoran od toga da konstantno glumi negativca, Ralph preuzima stvari u svoje ogromne ruke i kreće na putovanje kroz arkadne igre koje su uveseljavale generacije djece kako bi dokazao da i on može postati junak.

'Ralph je negativac u staroj arkadnoj igri koji se nakon što je 30 godina konstantno glumio negativca jednoga dana upita 'Je li to sve što mogu'?', reći će redatelj ovog animiranog hita Rich Moore. 'I tako, poput svih nas, on će pokušati interni problem riješiti na eksterni način: pokušat će osvojiti vlastitu medalju i u slučaju da uspije njegovi kolege zavoljet će ga jednako kao što vole i slave Felixa. Ili tako barem on misli.'

'I tako Ralph odlazi na putovanje kroz arkade kako bi pokušao osvojiti medalju', kaže producent filma Clark Spencer. 'Naravno, prava svrha putovanja za njega – i za sve ostale – jest ta da shvati da ono za što je programiran da bude ne znači da je on to zbilja iznutra.'

Na svom putovanju Ralph upoznaje tvrdokornu narednicu Calhoun iz akcijske igrice 'Hero's Duty' te živahnu Vanellope von Schweetz iz dječje trkaće igrice 'Sugar Rush' koja će možda postati njegova prva prava prijateljica. Ali sve će se promijeniti nakon što u njihov zajednički svijet slučajno uđe smrtonosni neprijatelj koji će zaprijetiti uništenjem kompletne arkade, uključujući i Vanellope. I tada će Ralph napokon dobiti svoju priliku da spasi dan – jedino je pitanje može li to stići učiniti na vrijeme?

Majice su osvojili:

Aleksandra Telebar
Mirela Paut
Sanel Azirović

Bilježnice su osvojili:

Toni Šabić
Siniša Garača

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.

Po dvije ulaznice za film osvojili su:

Lucija Klemenčić
Štefica Mirković
Blanka Ivanda
Đuro Maslać
Linda Brakus
Snježana Grljušić Kordić
Ivana Kvakić
Silvija Dorotić
Suzana Lučić
Siniša Vernik