POVODOM JEDNE GODIŠNJICE

Lana Pavić pokazala tromjesečnu kćer Iris Luciju

07.08.2016 u 19:11

Bionic
Reading

Bivša splitska manekenka nedavno je obilježila u rodnom gradu 20 godina prijateljstva s Iris Rajčić koja je, poput nje, ove godine rodila kćer, a tim povodom na Facebooku su objavile zajedničku fotografiju sa svojim bebama. To je prvi put da je Lana u javnosti pokazala tromjesečnu Iris Luciju koju je dobila u braku s Markom Kožulom

'Skoro 20 godina prijateljstva i ljubavi... A od sada Će curke brojati za nas...' stoji ispod zajedničke fotografije najboljih prijateljica Lane Pavić i Iris Rajčić s njihovim kćerima, tromjesečnom Iris Lucijom i dvomjesečnom Elizabet. Lana je svojoj drugoj kćeri, koju je tim povodom prvi put pokazala na Faceboku, dala ime Iris, no zasad nije poznato je li malena dobila ime po maminoj prijateljici.

Drugu kćer nekadašnja manekenka i Loto djevojka dobila je 22. travnja u braku s Markom Kožulom. Iz braka s Branimirom Brkljačem Splićanka ima devetogodišnju kćer Laru Bornu. Iris Rajčić prvi put JE postala mama početkom lipnja rodivši djevojčicu Elizabet, čiji je otac mladi nogometaš Marko Livaja. Lana i Iris i prije su bile jako bliske, no čini se da su bebe rođene u razmaku od ni dva mjeseca još više učvrstile njihovo prijateljstvo.