POPUT KLEOPATRE

Lijepa Donna Vekić zna si dati oduška u životu

04.11.2016 u 07:02

Bionic
Reading

Osvajanje turnira u Egiptu prošlog mjeseca nakon dvije i pol godine pokušaja inspiriralo je našu tenisačicu za Noć vještica te se prerušila u posljednju egipatsku kraljicu Kleopatru. Pohvale za dobar kostim nisu izostale

Jedna od najzgodnijih tenisačica, naša Osječanka Donna Vekić zna si dati oduška u životu, a tako je bilo i za Halloween.

Zahvaljujući turniru u Egiptu, koji je osvojila nakon dugo vremena, Donna je imala dovoljno nadahnuća za maštovit kostim Kleopatre. Wawrinka nije otkrio svoj, pa nije poznao je l' bio Julije Cezar ili pak Marko Antonije.

Par je nakon godinu dana skrivanja svoju vezu potvrdio u javnosti poljupcem na tribinama nakon Wawrinkine pobjede u finalu US Opena u rujnu.

Nakon tog Stanovog poteza Donni je krenulo na teniskim terenima, na kojima je u posljednjih godinu dana nanizala više poraza nego pobjeda. No loša faza sad je iza naše tenisačice, a posljednja pobjeda zasigurno će je motivirati za još dobrih rezultata. Zasad se provukla među prvih sto, a valjda ono najbolje od Donne tek slijedi.