SRETNA U PRVOM PLANU

Mamićeva cura Tia Jurčić opako se sredila za modnu reviju

04.11.2016 u 15:05

Bionic
Reading

Donedavno se 30-godišnja Tia Jurčić nije često mogla vidjeti na modnim događanjima, no nakon što je u javnost procurila vijest o navodnoj tajnoj vezi s Marijem Mamićem lijepa kći Ljube Jurčića u fokusu je javnosti, a tako je bilo i na sinoćnjoj modnoj reviji gdje je sve prisutne zasjenila svojim raskošnim seksi stajlingom. Pa kad je bal, nek je maskenbal, između redaka poručila je Tia

Manje je više, nikako nije bilo geslo kojim se vodila Tia Jurčić u odabiru stajlinga za sinoćnju modnu reviju. Zgodna bivša gospođa Warren za tu je prigodu iz svog ormara odabrala najbolje komade, a svojom je pojavom ciljano zasjenila sve prisutne. Biti viđen i u prvom planu nešto je što Tia očito voli. A i partneri su joj bili redom osobe poznate javnosti. Nakon braka s američkim košarkašem i vrlo bliskog prijateljstva s Eduardom Bočkajem Tia je zapela za oko i Mariju Mamiću.

U seksi haljini i plavim krznom u moru modnog minimalizma i crne boje gospođa Jurčić sinoć je bila u fokusu na modnom događanju. Glamur a ne minimalizam ono je što navodnu novu odabranicu Marija Mamića najviše privlači. Zanimljivo je kako je prije nekoliko godina Tia Jurčić imala puno neviniji stajling, no s godinama je seksipil došao u prvi plan.


Tia Jurčić 2011. godine


Tia snimljena 2008. kada je upoznala budućeg supruga
Chrisa Warrena...


beautiful cover girl @tiawarren1 mua @belamakeuplada, hair colour @tinalicious2 @laritastudio ????

A photo posted by Bela Make Up (@belamakeuplada) on

...i osam godina kasnije, prije odlaska na reviju na kojoj se pojavila u izazovnoj haljini
dizajnerice Lorete Gudelj