PODRŠKA U AUSTRIJI

Mirna Maras puca od ponosa zbog dečka maratonca

11.04.2016 u 10:31

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica Mirna Maras u sretnoj je dugogodišnjoj vezi s inženjerom Željkom Batinićem. Upravo je on zaslužan za osmijeh na licu simpatične Zagrepčanke kojoj on gotovo nikad ne silazi s lica. Bilo je tako i ovog vikenda u Beču gdje se Mirna uputila kako bi dečku pružila podršku na tamošnjem maratonu

Točno u devet sati jučer je na austrijskom mostu Reichsbrücke započeo 33. Bečki maraton, najveća sportska manifestacija u susjednoj nam Austriji. Više od 42 tisuće trkača iz 129 država svijeta prijavilo je svoje učešće, a među njima je bio i inženjer Željko Batinić koji je prije dvije godine osvojio srce lijepe voditeljice Lota Mirne Maras.

Dionice utrke uključuju neke od najpoznatijih bečkih frekventnih lokacija poput parka Prater, bulevara Ringstraße, opere Staatsoper, tržnice Naschmarkt i dvorca Schönbrunn, a maratonci moraju otrčati puna 42 kilometra, odnosno 21 kilometar ako je riječ o polumaratonskoj utrci. Mirnin je dečko kao od šale prešao zadane kilometre, a ona ga je cijelo vrijeme vjerno bodrila iz publike i bila uz njega.


Razvod Mirne i Marija iznenadio je mnoge jer su slovili za skladan par

Bivša supruga Marija Valentića s kojim je dobila sina Niku u novoj je vezi sretnija i zadovoljnija nego ikad. Mirna nerijetko govori o svom privatnom životu, no za tportal je u travnju 2014., dva mjeseca nakon što je upoznala Željka kazala: 'Sretna sam i lijepo je ponovno biti zaljubljen.'

Uzajamna potpora, zajedništvo te velika količina pažnje i ljubavi kojom neprestano obasipaju jedan drugog, Mirnu i Željka možda uskoro dovedu i do vjenčanja. Njihove prijatelje to ne bi iznenadilo!