NA SPLITSKOJ BURI

Nezaboravno druženje Marijane Batinić i Nataše Janjić

07.04.2015 u 12:29

Bionic
Reading

Nakon što su se iz Splita doselile u Zagreb poznanstvo dviju jedinstvenih Splićanki tijekom godina je preraslo u čvrsto prijateljstvo. Boravak u Dalmaciji proteklog tjedna, kad su povodom uskrsnih blagdana posjetile obitelj, Nataša i Marijana iskoristile su za druženje i nezaboravnu večeru

Prijateljstvo zlata vrijedi, rekle bi dvije Splićanke koje se odlično razumiju, Marijana Batinić i Nataša Janjić. Poznaju se dugo godina, još dok su živjele u gradu pod Marjanom, no poznanstvo je u Zagrebu preraslo u toplo prijateljstvo. Tijekom uskrsnih blagdana na večeri u Splitu pridružila im se i glumica Ana Maras te Ivana Runjić i Marijanin suprug Matej Pašalić. A kako je nakon dugo vremena biti u rodnom gradu uz obitelj i stare prijatelje, otkrila je uvijek dobro raspoložena Marijana:

'Savršeno! Svi smo uživali, družili se, fino jeli, prođirali starim splitskim kaletama, sunčali se na Rivi i opet osjetili splitsku buru. Nataša i ja znamo se godinama i uvijek je veselo kad se nađemo na kavi ili večerici. Tako je bilo i ovaj put u Splitu. Nije bilo samo dobro, već najbolje', našalila se splitska voditeljica, dodajući da je s dvomjesečnom kćeri Enom protekla dva tjedna provela u krugu obitelji. Nakon dugo vremena imala je vremena samo za sebe jer je malenu Enu mogla pričuvati baka.