STYLING ZA POPEVKE

Obitelj Reiner se neviđeno skockala za zajednički izlazak

03.10.2016 u 15:28

Bionic
Reading

Kako izgleda obiteljski izlazak predsjednika Hrvatskog sabora, otkrio je sam Željko Reiner na Instagramu objavom fotografije s 51. Festivala kajkavskih popevki u Krapini, kojem je nazočio u društvu supruge Eugenije i kćerke Marije početkom rujna

Pažnju javnosti svojim modnim izričajem ne prestaju plijeniti supruga i kći Željka Reinera, predsjednika Hrvatskog sabora, a svaki kompliment upućen ljepšim članovima obitelji Reineru, čini se, laska. I čini ga ponosnim. Da je tomu tako, dokaz su posljednje fotografije koje je predsjednik Hrvatskog sabora podijelio na svom profilu na Instagramu. Pokazao je njima kako izgleda njegov obiteljski izlazak, kakvu muziku vole, u čemu uživaju….

Fotografija je nastala prije tri tjedna, na 51. Festivalu kajkavskih popevki, a Reinerova supruga Eugenia i kći Maria potrudile su se zablistati te večeri te su stylingom zasjenile mnoge dame, pa i samog Reinera. Naglašeni make up, iscrtane obrve i niske bisera oko vrata samo su neki detalji na koje su dame pazile prije večernjeg izlaska.

Mama i kći odjenule su crne toalete koje su krojem isticale dekolte, a razlikovale su se samo u odabiru jakni. Eugenija, koja je sjedila uz supruga, odabrala je crnu, a 20-godišnja Maria, koja je dobila mjesto iza svojih roditelja, prednost je dala bijeloj boji.

Obje su posebnu pažnju posvetile i frizurama, a osmijesima su pokazale koliko su zadovoljne rezultatom.


Maria Reiner svojim osebujnim modnim izričajem golica javnost posljednjih godinu dana