USKORO OPET MAMA

Obiteljska sreća Shakire i Gerarda Piquea

20.01.2015 u 10:12

Bionic
Reading

Pjevačica i njezin suprug rado se odazivaju humanitarnim akcijama, a u najnovijoj za UNICEF svojim su obiteljskim fotografijama oduševili svijet

Kolumbijska pjevačica Shakira (37) broji sitno do rođenja drugog djeteta, a dok ponovno ne postane majka, rado se odaziva humanitarnim akcijama. Najnovija u nizu ona je za UNICEF, a nakon rođenja dvogodišnjeg sinčića Milana pokrenula ju je sama pjevačica. Zajedno sa svoja dva najvažnija muškaraca Shakira je pozirala u sklopu humanitarne kampanje 'World Baby Shower', a simpatične fotografije sa sinom i suprugom Gerardom Piqueom, nogometašem Barcelone, oduševile su njihove obožavatelje diljem svijeta.


'Sada kada smo u iščekivanju drugog djeteta želimo pomoći i ostaloj djeci u svijetu da ne odrastaju u siromaštvu. U današnjem svijetu interneta i društvenih mreža poznata lica nisu jedina koja se mogu uključiti u akciju za bolji život djece i zato vas sve pozivamo na zabavu s UNICEF-om. Želimo pomoći svim obiteljima i djeci koja će se roditi u ekstremnom siromaštvu, a kojima ujedinjenim snagama možemo olakšati da im život ne bude toliko težak', napisala je Shakira, pjevačica koja i ovaj put čeka sina.