SVE GLASNIJA ŠUŠKANJA

Odzvonilo braku Kate Moss i Jamieja Hincea

24.07.2015 u 17:58

Bionic
Reading

Braku Kate Moss i Jamieja Hincea je, prema medijskim napisima, došao kraj. Par koji je u braku od 2011. povjerio se prijateljima rekavši da ne mogu spasiti svoj odnos od nastalih problema, zbog kojih slavni model i vođa rock skupine The Kills očekuju početak brakorazvodne parnice

'Nitko od njih trenutno se ne žuri s potpisivanjem papira za raskid braka, no malo je vjerojatno da će u međuvremenu doći do pomirenja. Prihvatili su činjenicu da moraju napraviti određeni dogovor, no ništa ne žele forsirati', izjavio je izvor blizak paru. 

Kao jedan od glavnih razloga raskida braka izvor blizak paru navodi Kateinu ljubomoru prema 46-godišnjem Jamieju, njegovim prijateljima i ljudima koji ga okružuju. Zajednički prijatelji para u novonastaloj situaciji odlučili su stati na stranu slavnog rokera.

U javnosti tumačen kao jedan od najjačih parova šoubiznisa, zadnji put fotografiran je 10. travnja. Prema navodima britanskog Daily Maila, par već dulje vrijeme živi odvojeno te se u javnosti zbog toga već počelo spekulirati o bračnim problemima. Glasine o mogućem raskidu isplivale su na površinu tijekom ovogodišnjeg izdanja festivalaGlastonbury, na kojem se Jamie pojavio sam, makar je Kate poznata kao osoba koja ga rijetko propušta.

Nakon upoznavanja, kojem su kumovali zajednički prijatelji, Kate i Jamie svoju vezu su započeli 2007, kada je ona napokon okončala turbulentne zaruke s problematičnim rokerom Peteom Dohertyjem. Vjenčali su se 2011. u mjestašcu Cotswoldsu, a ceremoniji su prisustvovali brojni ljudi iz svijeta šoubiznisa.