KANDŽIJA:

'Otkrit ćete kako glamurozno žive hrvatski hip hoperi'

09.06.2013 u 09:00

  • +3

Intervju s Kandžijom

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

Bionic
Reading

U Močvari se 15. lipnja održava cjelodnevno događanje pod nazivom Zlatno žbicanje. Ako znate da se album Kandžije i Toxare zove 'Zlatne žbice', onda znate da su Kandžija i Toxara i glavni likovi ovog događanja te da je u pitanju svojevrsna promocija ovog albuma, ali i puno više od toga. Tko će sve nastupati, što će se kuhati, kakve veze ima sindikat biciklista sa žbicanjem i što o svemu tome misli Kandžija, pogledajte u videointervjuu za tportal.hr

Nakon debi albuma 'Narodnjaci' Kandžija je na velika vrata ušao u A ligu domaće hip hop scene. Slavni freestyler iz Osijeka status je potvrdio drugim albumom 'Koktel od rakije' te čitavim nizom odličnih spotova koji su pratili singlove sa spomenutog albuma. Prošle godine je u suradnji s glazbenim istomišljenikom Toxarom objavio album 'Zlatne žbice' na kojem su ugostili čitav niz domaćih repera: Generala Wooa, Sašu Antića (TBF), Krankšvestere itd.

Album je službenu zagrebačku promociju doživio u klubu Žedno uho početkom godine, no njegova promocija nastavlja se tijekom godine. U subotu, 15. lipnja, u Močvari će se stoga održati cjelodnevno događanje 'Zlatno žbicanje' koje će uz nastup Kandžije, Toxare i njegovog pratećeg benda Gole žene, ugostiti čitav niz gostiju dok će preko dana Sindikat biciklista popravljati bicikle, DJ-i zabavljati muzikom ljude a slavni reperi voditi bitku u spravljanju hrane za posjetitelje. Što je o svemu tome u videointervjuu za tportal.hr ispričao Kandžija, pogledajte ovdje.