HIT-SERIJA

Ovo sigurno niste znali o Da Vincijevim demonima

02.11.2015 u 11:00

Bionic
Reading

Treća i finalna sezona ove povijesno-fantastične drame prikazuje se nedjeljom od 22 sata na kanalu Fox, a u nastavku vam donosimo neke zanimljivosti koje su obilježile seriju

Priča o turbulentnim mladenačkim danima Leonarda da Vincija, kojeg tumači Tom Riley, u kratkom roku osvojila je svijet. Ovaj je umjetnik naoružan samo svojom genijalnošću riskirao život kako bi pokušao spriječiti svjetske katastrofe svojim izumima.

Druga sezona 'Da Vincijevih demona' u mnogočemu je nalikovala na filmove o Indiana Jonesu, a obilovala je uzbudljivim scenama pustolovina i brojnim obratima, što je bila prava poslastica za ljubitelje serije.


Kad su u pitanju spoileri, odnosno otkrivanje buduće radnje, glavni glumac Tom Riley pokazao se kao osoba od koje nikad ne biste mogli izvući što će se dogoditi u nekom nastavku.

Jedna od lokacija na kojima se snimaju 'Da Vincijevi demoni' britanski je Margam Park, a nakon što se kamere ugase, taj je park redovito otvoren za posjetitelje. Naravno, upravo je zbog serije postao omiljena atrakcija među turistima.

Budući da se većina radnje događa u Italiji, producenti su morali digitalnim putem dočarati Firencu i Rim u doba Leonarda da Vincija, a na to su potrošili više od 400.000 dolara.