ISPRAĆAJ DAMIRA MIHOVCA

Posljednje zbogom dragom Mikiju uz pjesmu 'Oprosti mi, pape'

30.09.2015 u 20:00

Bionic
Reading

Gradsko groblje u Markuševcu danas je bilo premalo za sve one koji su se htjeli oprostiti od omiljenog i jednog od najboljih hrvatskih tamburaša Damira Mihovca koji je prošle subote u 52. godini života s majkom Dragicom poginuo u prometnoj nesreći

Brojni prijatelji s hrvatske glazbene scene na kojoj je bio među najomiljenijima, obitelj, poznanici, obožavatelji došli su danas u velikom broju na posljednji ispraćaj svog najdražeg tamburaša Damira Mihovca Mikija. Tisuće ljudi okupile su se danas na gradskom groblju Miroševec, a među prijateljima poznatog glazbenika bio je i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Uz suze i pjesmu 'Oprosti mi, pape' koju su izveli tamburaši okupljeni su svom dragom Mikiju rekli posljednje zbogom, a nakon pogreba mnogi su se u njegovu čast okupili u restoranu Staro gnijezdo u Markuševcu i zapjevali 'Pjesmu rastanka'.

Osnivač i menadžer Gazdi smrtno je stradao prošle subote u teškoj prometnoj nesreći u kojoj je život izgubila i njegova majka. Njegov prerani odlazak šokirao je glazbenike koji su ga poznavali ili imali prilike s njim surađivati.